Tražite posao? Ove velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta

FOTO: Depositphotos

Ako ste u potrazi za poslom ili želite promijeniti trenutno radno mjesto, ovo je odlična prilika.

Provjerite uvjete, prijavite se i iskoristite priliku.

HILL / JUB zapošljava Voditelja projekata (m/ž).

  • Ako ste osoba građevinskog ili ekonomskog obrazovanja s poznavanjem tržišta građevinskih materijala, a posjedujete znanje rada na računalu i vozačku dozvolu, ovdje se javite na oglas.

Adria Grupa zapošljava Suradnika za kvalitetu i HACCP (m/ž).

  • Poduzeće traži osobu koja je sposobna za implementaciju, nadzor, održavanje i unapređenje uvedenog sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane prema normama: ISO9001, ISO22000 i HACCP, te sposobna provoditi edukaciju zaposlenih za osiguranje kvalitete i sigurnosti hrane na lokacijama restorana. Nudi se izazovno radno okruženje u firmi koja svakodnevno razvija poslovanje i napreduje. Opširnije potražite ovdje.

Agnosco potencijali traže Asistenta Voditelja IT odjela (m/ž).

  • Potrebno je najmanje dvije godine radnog iskustva na opisanim poslovima, srodnim poslovima ili projektima, a glavne zadaće ovog radnog mjesta su održavanje i nadzor lokalne računalne mreže, održavanje i nadzor opreme, održavanje i nadzor servera u virtualiziranoj okolini, i sl. Opširnije potražite ovdje.

Kuehne + Nagel na poziciju u odjelu IT logistike zapošljava Specijalista za IT sustav na području skladištenja (m/ž).

  • Kandidat/kinja imat će aktivnu ulogu u implementaciji, provođenju i razvoju informatičkog sustava (Warehouse Management System) za područje skladištenja. Opširnije potražite ovdje.

Corvus traži Specijalista za podršku poslovanju (m/ž) u Zagrebu.

  • Radno mjesto je većim dijelom fokusirano na podršku korisnicima za CorvusPay uslugu za plaćanje karticama na Internetu, a odgovornosti uključuju pristup i aktivaciju korisnika, rješavanje prijava i reklamacija, i sl. Imate li znanja iz MS razvojnog okruženja, javite se ovdje na oglas.

CISCO zapošljava “Territory Account Managera” (m/ž) na poziciji u Zagrebu.

  • Zaposlena osoba biti će ključni kontakt za klijente – “njegovati” će odnose, te raditi na izgradnji poslovne strategije. Imate li 5+ godina prodajnog iskustva u dinamičnom poslovanju, te uspjehe u prekoračenju poslovnih ciljeva, javite se ovdje na oglas.

Pfizer zapošljava odličnog i entuzijastičnog Računovođu (m/ž).

  • Posao se sastoji od računovodstvene podrške za pripremu i vođenje knjiga na mjesečnoj bazi. Podrška se pruža unutarnjim i vanjskim dionicima. Za prijavu je potrebno odlično poznavanje engleskog jezika, završen fakultet, te razumijevanje postupaka unutarnje kontrole. Opširnije potražite ovdje.


Komentari