Tražite posao? Obavezno provjerite što se nudi ovaj tjedan

FOTO: Pexels

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Mohito zapošljava na poziciji: Senior Sales Assistant (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zaduženja na ovoj poziciji uključuju ostvarivanje prodajnih ciljeva, pružanje visokokvalitetne usluge klijentima, suočavanja sa svim problemima u lancu prodaje poput nezadovoljnih klijenata i pritužbi. Ako imate dvogodišnje iskustvo na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji, a ‘gladni ste’ novih izazova, ova se prilika ne propušta – prijavite se.

Teximp Retro d.o.o. zbog povećanja obujma posla i budućih projekata traži kandidata za poziciju:
programer u području automatizacije (m/ž), za rad u Sesvetama. Opis posla predstavlja instalacije, ispitivanje i programiranje robotskih ćelija, također i projektiranje robotskih ćelija te izradu dokumentacije. Potrebne kvalifikacije za ovaj posao uključuju VŠS, VSS elektro ili strojarskog usmjerenja, programiranje robotske ruke Fanuc, znanje u elektronici, elektrotehnici i mehanici i niz drugih kompetencija. Više o uvjetima natječaja provjerite na linku i aplicirajte na vrijeme. 

Welmax premium d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Uspostavljanje kontakata i stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i prezentacija proizvoda i usluga, za trenutne i buduće klijente, dio su odgovornosti koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Ako želite raditi u stabilnoj međunarodnoj tvrtki i pored redovite naknade zarađivati i izdašne bonuse, onda kliknite na brzu prijavu i izvršite prijavu u roku. 

Pliva Hrvatska d.o.o., najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji Jugoistočne Europe, pridružuje u svoj tim djelatnike na pozicijama: viši istraživač – analitičar (m/ž), viši poslovni analitičar za sustave upravljanja dokumentacijom (m/ž). Ako se pronalazite u jednom od ponuđenih oglasa, ili pak u više njih, svakako izvršite svoju prijavu u za to predviđenom roku. Detalji su na linku. 

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama, na odjelima kardiologije i jedinice intenzivnog liječenja, zapošljava medicinsku sestru/tehničara (m/ž) te pomoćnog djelatnika u zdravstvu (m/ž), koji će skrbiti o kronično bolesnim osobama. Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja, ugodno i stimulirajuće radno okruženje. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i provjerite ponuđene natječaje.   

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – renomiranu internacionalnu tvrtku u centralnom dijelu Zagreba, traži voditelja ključnih kupaca (m/ž). Traži se profesionalni kandidat/kandidatkinja iz B2B sektora koji/koja se želi dokazati i napredovati kao Key Account Manager te konzultant u prodaji. Ako smo ‘ukrali’ vašu pozornost s ovim oglasom za posao, znate što je idući korak – klik na link. Mjesto rada je Zagreb. 

Adria Grupa d.o.o., najveće hrvatsko multiservis poduzeće u Republici Hrvatskoj, koje zapošljava oko 1600 radnika različitih profila, trenutno popunjava 6 radnih mjesta u Zagrebu. Traženi su kadrovi administrator u catering odjelu (m/ž), radnik na čišćenju (m/ž), radnik na uređenju krajolika (m/ž). Adria gastro jedan je od sektora unutar Adria grupe, specijaliziran za djelatnost ugostiteljstva unutar tvrtki, te prisutan na više od 60 lokacija diljem Hrvatske. Svakako provjerite ponuđene natječaje i izvršite prijavu na vrijeme. 

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava vozača dostavljača C kategorije (m/ž) u Zagrebu. Nudi vam se rad u timu koji je otvoren i uvijek spreman pomoći. Ako tragate za mogućnošću gdje ćete pokazati svoje znanje i vještine, ne propustite provjeriti ovaj oglas za posao. 

Mlinar d.d. nastavlja unaprjeđivati svoj profesionalni i ambiciozni tim i zapošljava skladištara gotovih proizvoda u Zagrebu. Ako ste kandidat koji ima godinu dana iskustva, srednju stručnu spremu, uvjerenje o osposobljenosti za poslove rukovatelja viličarom i spremni ste na smjenski rad, onda se ova prilika ne propušta. Aplicirajte!

Personaldienst d.o.o. za svog partnera BerlinerLuft. Tehnika d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž). Poslovi koje ćete obavljati obuhvaćaju obradu lima savijanjem i rezanjem, izradu ventilacijskih kanala i završno izoliranje i pakiranje gotovih proizvoda. Ako imate odgovoran pristup radu, precizni ste i spretni, ne propustite kliknuti na link i na vrijeme izvršiti prijavu. Mjesto rada je Gornji Stupnik. 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr


Komentari