Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta

FOTO: Depositphotos

U potrazi ste za novim poslom? U Zagrebu se nudi nekoliko odličnih radnih pozicija u više tvrtki.

Provjerite uvjete, prijavite se i iskoristite životnu priliku. Sretno!

Experience TEN d.o.o. traži Digitalnog dizajnera (m/ž).

  • Za tim u Zagrebu potrebna je talentirana i entuzijastična osoba, za razvoj mrežnih kampanja i web stranica. Ovo je idealno radno mjesto za sve one koji žele predstaviti, ali provesti u djelo svoje kreativne ideje. Opširnije potražite ovdje.

Strabag zapošljava Djelatnika za međunarodni razvoj klijenata u dizajnu proizvoda (m/ž). Opširnije potražite ovdje.

SC Johnson zapošljava Višeg suradnika – kupca (m/ž).


  • Zaposlenik će biti odgovoran za  praćenje kategorije, distribuciju, napredovanje, prioritet i konkurentne aktivnost, a zadatak će mu biti izgraditi i implementirati promotivne planove i nove inicijative. Za prijavu je potrebno iskustvo u marketingu ili prodaji. Opširnije potražite ovdje.

Austrijsko veleposlanstvo traži IT stručnjaka (m/ž). Austrijske IT-kompanije ubrajaju se među najinovativnija tehnološka poduzeća u Europi i zapošljavaju IT-stručnjake u Hrvatskoj i Austriji.

  • Zanima li vas rad u ugodnoj i poticajnoj atmosferi u visoko-tehnološkim, malim i srednjim tvrtkama na međunarodnim projektima, ovdje ispunite brzu prijavu.

ZigZag integralni hotel zapošljava Staff Managera (m/ž).

  • Lokacija rada je Zagreb centrala i druge poslovne jedinice u Hrvatskoj, a Staff Manager je odgovoran za planiranje i zapošljavanje radnika, planiranje i organiziranje rada zaposlenika, i dr. Staff Manager mora biti osoba izraženih liderskih osobina koja pokazuje strast u svom rad. Opširnije potražite ovdje.

Croatia osiguranje zapošljava Stručnjaka u kontrolingu za razvoj poslovanja (m/ž) sa radnim mjestom u Zagrebu.

  • Tražene kvalifikacije su između ostalog minimalno 3 godine radnog iskustva i VSS, a posao se sastoji od sudjelovanja u izradi i razvoju poslovne strategije, izrade i kontrole feasibility studija te procjene vrijednosti, i dr. Opširnije potražite ovdje.

Prolight traži Administratora / Voditeljicu ureda (m/ž).

  • Radi se o klasičnim uredskim poslovima, vođenju sastanaka, organizaciji timova koji rade na terenu… To je dinamičan i zanimljiv posao u mladom timu uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Komentari

loading...