Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Zagrebu zapošljava na odlična radna mjesta

FOTO: Depositphotos

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Institut IGH d.d., vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranja, stručnog nadzora, savjetovanja te ispitivanja, zapošljava u Zagrebu projektanta eksperta u hidrotehnici (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju projektiranje vrlo složenih projekata u području sanitarne hidrotehnike, obavljanje poslova glavnoga projektanta, projektanta i vođenja projekata u području sanitarne hidrotehnike. Potrebno vam je desetogodišnje iskustvo, a prijaviti se možete putem linka. Uz dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Republici Hrvatskoj, svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom ovaj poslodavac snažno je iskoračio prema inozemnim tržištima te danas posluje na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije,
Italije i Rusije. Dovoljno motivacije za klik i prijavu. Sretno!

Welmax premium d.o.o. zapošljava operatera u call centru (m/ž) i menadžera prodaje (m/ž) u Zagrebu. Odaberete li prvu radnu poziciju očekuje vas svakodnevna komunikacija s korisnicima i pozivanje na prezentaciju proizvoda te ažuriranje baze postojećih i potencijalnih klijenata. U slučaju da se odlučite za drugu radnu poziciju očekuju vas zanimljiva primanja – 5 000 kn kao fiksni dio plaće te atraktivni bonusi. Sve detalje oko uvjeta i prijave možete doznati klikom na link.

Pliva zapošljava Višeg inženjera održavanja automatiziranih sustava (m/ž) u Zagrebu, a prijave se zaprimaju do 05.05. Pitate se što možete očekivati na ovom radnom mjestu? Upravljanje, nadzor rada i održavanje procesne opreme i sustava, kao i kontinuirano praćenje razvoja tehnologije te unaprjeđenje i normizaciju sredstava rada. Znanje, stručnost, predani timski rad, znatiželja i suvremene tehnologije – ključ su Plivinog uspjeha, pa ukoliko dijelite iste vrijednosti, ne propustite klik na brzu prijavu.

Enikon Aerospace d.o.o. zbog širenja poslovanja zapošljava operatera pripreme površine i lakiranja (m/ž) u Zagrebu. Riječ je o vrlo odgovornoj i važnoj poslovnoj poziciji u cjelokupnom proizvodnom procesu. Operateri pripreme površine i lakiranja zaduženi su za pripremu i obradu dijelova interijera aviona (brušenjem, kitanjem ili lakiranjem) kako bi uklonili nepravilnosti i pripremili ih za sljedeće faze proizvodnje. U svom su poslu samostalni, a zadatke obavljaju sukladno radnim uputama, zahtjevima kupca i zadanim kriterijima kvalitete. Ukoliko smo vas dovoljno motivirali za prijavu,možete je izvršiti putem linka.

Tifon d.o.o. trenutno traži prodavača/gastro prodavača (m/ž), za rad u Zagreb (Jankomir). Glavne odgovornosti na ovom poslu uključuju prodaju naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta, sudjelovanje kod preuzimanja robe, kontrolu ispravnosti zaprimljene robe te skladištenje odnosno slaganje robe na police. Zainteresirani ste? Provjerite detalje na linku.

Tvrtka ZIEGLER, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava na 3 pozicije u Zagrebu. Traže se IT tehničar (m/ž), bravar (m/ž), projektant – konstruktor elektrike (m/ž). Ovaj poslodavac u Hrvatskoj djeluje od 2000. godine, zapošljava preko 250 djelatnika u dva proizvodna pogona, u Zagrebu i Kutini. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, sve tri prilike provjerite na linku.

Stomatološka poliklinika ARENA, vrhunska specijalizirana zdravstvena ustanova iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije, poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za koordinatora rada zubotehničkog laboratorija (m/ž). Ako imate završenu školu za dentalnog tehničara, 3 godine radnog iskustva, kao i iskustvo u pregovaranju s dobavljačima i partnerima, zasigurno ste na tragu da zadovoljite sve uvjete za ovo radno mjesto. Provjerite sve detalje u oglasu i pravovremeno se prijavite. Mjesto rada je Zagreb.

Renomirana tvrtka Möbel Land d.o.o. otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma, te traže djelatnike na raznim pozicijama unutar tvrtke. Stručni suradnik u odjelu marketinga (m/ž) i skladištar (m/ž) potrebni su kadrovi, a koje uvjete trebate zadovoljiti kako biste se uklopili u željeni natječaj, provjerite na linku.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela smještenih u 7 prekrasnih destinacija, zapošljava djelatnika u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a glavne odgovornosti uključuju komunikaciju s gostima i poslovnim partnerima, kalkulaciju troškova smještaja i ostalih usluga (transferi, izleti, wellness usluge i sl.). Osnovni uvjeti koje morate zadovoljiti uključuju VŠS, minimalno 6 mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima (prednost u hotelijerstvu i turizmu) te izvrsno poznavanje engleskog jezika. Detaljnije doznajte na linku.

Tvrtka Sistemi za pranje Szabo d.o.o. traži servisere (m/ž) u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju službeni mobitel, stimulacije, prijenosno računalo, ugodan i timski rad te visoku razinu kolegijalnosti. Zanimljivo, složit ćete se. Prijavite se!

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto po svojoj  i na vrijeme se prijavite. Sretno.


Komentari