Tražite posao na području Zagreba? Donosimo ponude za vas!

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Modepack, specijalizirani proizvođač ambalaže, koji izvozi preko 90% svojih proizvoda na tržišta EU, u potražnji je za operaterom proizvodnog stroja (m/ž) u Zagrebu, koji ima mogućnost zaraditi od 6.000 kn do 8.000 kn mjesečno. Opis posla koji vas očekuje na ovom radnom mjestu obuhvaća upravljanje strojem zajedno s voditeljem proizvodnje, koji kontrolira cijeli proces proizvodnje. Modepack je specijalizirani proizvođač ambalaže za kurirske tvrtke, web trgovine i sigurnosne službe, pa ukoliko želite biti dio ovog tima – aplicirajte. 

Möbel Land d.o.o. tvrtka je koja otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma te traži djelatnike na raznim pozicijama unutar tvrtke. U Zagrebu zapošljava diplomiranog ekonomista (m/ž) i pravnika (m/ž). Prijave se zaprimaju još jako kratko…požurite!

Manpower za Zagreb nudi više od 15 pozicija na koje se možete prijaviti. Traže se: administrator za podršku poslovnim korisnicima (m/ž), telefonski savjetnik za klijente (m/ž), liječnik specijalist oftalmologije (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite bogatu ponudu ovog poslodavca i pronađite posao ‘krojen po vašoj mjeri’. 

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava na tri pozicije u Zagrebu i traži: samostalnog referenta za saldakonti kupaca/dobavljača (m/ž), samostalnog referenta kalkulacija (m/ž) i radnika u hladnjači (m/ž). Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, kao i sigurna primanja te poticajno radno okruženje. Provjerite sve natječaje i prijavite se na željeni u roku. 

Harvey Norman ima 7 raspisanih pozicija u Zagrebu. U svoj tim, između ostalih, pridružuje prodavača u Odjelu namještaja (m/ž), blagajnika (m/ž), skladištara (m/ž) te brojne druge djelatnike. Riječ je o poslodavcu koji je jedno od najvećih i najbrže rastućih trgovačkih poduzeća današnjice, čija se poslovna filozofija temelji na uspješnoj radnoj okolini koju stvaraju ljudi. Nudi vam se prilika za rad u ugodnoj radnoj okolini i u uspješnom okruženju – prijavite se. 

Ziegler, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina,  zapošljava autoelektričara (m/ž) u Zagrebu. Glavne odgovornosti obuhvaćaju rad s niskim naponom, instalacije električnih uređaja u automobilu te montiranje rasvjete automobila i reguliranje paljenja. Ako vas zanima rad u kreativnom radnom mladom timu, provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti za ovu poziciju.  

Medika d.d. traži skladišnog radnika (m/ž) u Zagrebu, za sve vrste robne manipulacije, pakiranje robe i pripremanje iste za otpremu. Trebate SSS, brzinu i preciznost u radu, kao i odgovornost prema poslu. Ako se prepoznajete u navedenom opisu natječaja, prijavite se putem brze prijave. 

Whirlpool, jedan od vodećih proizvođača pećnica, napa, perilica rublja, hladnjaka i sličnih uređaja, trenutno zapošljava na dvije pozicije u Zagrebu. Traženi su djelatnici: Trade Marketing Manager (m/ž) i Warehouse specialist Adriatics (m/ž). Prijavite se na željeni natječaj putem linka. 

Welmax Group, međunarodna tvrtka iz Poljske koja se bavi prodajom i promocijom zdravog načina života, zapošljava motiviranu osobu koja će raditi na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) u Zagrebu. Od odabrane osobe očekuje se brzo uspostavljanje kontakata, stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i dosljednošću isporučenih proizvoda i usluga. Provjerite uvjete i ako smatrate da vaše kvalifikacije ispunjavaju očekivanja ovog poslodavca, pošaljite životopis (poželjno na engleskom jeziku) s propratnim pismom, putem ‘brze prijave’.

Grawe, tvrtka je iz koje izvire uvažavanje potreba klijenata i partnerska razina pouzdanosti u zaštiti njihovih vrijednosti. Ako želite imati važnu ulogu u nastavku razvoja ovog uspješnog tima i organizacije, svakako se prijavite na natječaj za predstavnika prodaje (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu dobit ćete priliku izgraditi vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, pa ako ste ‘prodajaš u duši’ koji s lakoćom ostvaruje zadane prodajne ciljeve – prijavite se.  

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.


Komentari