Tražite posao na području Zagreba? Donosimo najbolju ponudu

Poslovni sporazum, (Foto: Pixabay)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Emmezeta zapošljava na pozicijama blagajnik (m/ž), prodavač (m/ž), skladištar (m/ž), stolar/ monter namještaja (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž) i dekorater (m/ž) u Zagrebu te asistent u nabavi namještaja (m/ž) u Zagrebu – Jankomir. Rok prijave je 15.3. Potrebna je srednja školska sprema, poznavanje rada na računalu i obavezno je radno iskustvo. Prijavite se.

Becton Dickinson traži Sales and Clinical Specialist CEE & Israel (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 2.4. Traži se viša ili visoka stručna sprema, minimalno šest godina radnog iskustva, znanje engleskog jezika, dobro znanje poslovog upravljanja, analitičke i konceptualne vještine, kompetitivnost i dobre računalne vještine. Aplicirajte.

KFC zapošljava na poziciji djelatnik u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.3. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, edukativne radionice, organiziranje team buildinga i natjecanja. Posao se sastoji od rada na pripremi i obradi proizvoda od svježeg do gotovog proizvoda, brige o osobnoj higijeni i higijeni stanice, rada po standardima firme, rada na pripremi sendviča i priloga, rada na blagajni i posluživanja gostiju. Prijavite se.

Tekstilpromet d.d. zapošljava na pozicijama radnik ulaza/ izlaza robe, skladišta i transporta (m/ž), prodavač – veleprodaja – metražer (m/ž), prodavač (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi popust za zaposlenike, priliku za napredovanjem i pozitivno radno okruženje. Prijavite se najkasnije do 12.3. putem linka.

Personaldienst d.o.o. zapošljava na poziciji radnik u proizvodnji (m/ž) u Jastrebarskom. Prijavite se najkasnije do 4.4. Posao se sastoji od rada na strojevima za obradu drveta, pripreme strojeva za rad u pogodnu, obrađivanja raznih vrsta drveta, obrađivanja drveta ručno i strojno. Aplicirajte.

Fashion Company d.o.o. zapošljava koordinatora za opće poslove, građenje i tehničko održavanje (m/ž), prodavač (m/ž) i voditelj robne kontrole i prevencije gubitka (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poželjno je iskustvo na sličnim poslovima i  poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi stimulativna nagrađivanja. Prijavite se najkasnije do 15.3. putem linka.

Naton ljudski potencijali d.o.o. traži stručnog suradnika za dentalni program (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 15.3. Očekuje se osoba s magisterijem farmacije, doktor/ica dentalne medicine ili magistar/a biologije i/ili kemije. Potrebno je minimalno godina do dvije iskustva rada na istoj ili sličnoj poziciji, komunikativnost, samostalnost u radu, spremnost na timski rad, orijentiranost na rezultate, predanost radu, dobre prezentacijske vještine, pouzdanost i odgovornost, spremnost rada na terenu. Prijavite se.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu, na Jankomiru. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 26.3.

Auto Zubak d.o.o. zapošljava autolakirera (m/ž), autolimara (m/ž), za Zagreb i područje Zagrebačke županije, instruktora vožnje u autoškoli (m/ž) u Zagrebu te pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), referenta prijema na portirnici (m/ž), skladištara rezervnih dijelova (m/ž) u Sesvetama. Rok prijave je 13.3. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Welmax premium d.o.o. zapošljava Team Leadera Call Centra (m/ž) i operatora u call centru (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.3. Poželjno je iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, poznavanje administratorskog posla. Poznavanje poljskog donosi prednost. Provjerite detalje željenog posla i ostale poslove ovog poslodavca ovdje.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Komentari