Tražite posao? Možda su baš ovo vaša buduća radna mjesta, pogledajte što se nudi

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

Thompson Family Property d.o.o. novoosnovana je tvrtka i u Zagrebu traži Personal Asistenta (m/ž). Nudi se plaća do 8.000 kuna. Prijaviti se možete najkasnije do 13.1. Potrebna je osoba sa snažnom željom za učenje i istraživanje, emocionalnom inteligencijom, samouvjerena, vesela i osoba koja zapaža detalje. Glavni zadaci su administracija, upravljanje ugovorima, pomaganje pri organizaciji i predstavljanje direktora na sastancima.Prijavite se

Tepih centar Zagreb zapošljava zamjenika voditelja web shop odjela (m/ž), koordinatora odjela tekstilnog programa (m/ž), prodavača na odjelu zavjesa i tekstila (m/ž) i krojača/ šivača zavjesa na odjelu tekstila (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1. Poslodavac traži proaktivnost, samostalnost, znanje engleskog jezika, sklonost timskom radu. Aplicirajte.

Strabag zapošljava na poziciji Human Resources Professional (m/ž). Glavni zadaci su upravljanje i kompetentno provođenje HR aktivnosti (traženje kadrova, marketing, razvoj kadrova, podrška rukovoditeljima i zaposlenicima, kadrovski kontroling i administracija) i ostalo. Očekuje se prvostupnik/ca ili magistar/a društvenih znanosti s minimalno pet godina radnog iskustva u HR području. Potrebno je znanje engleskog jezika, a znanje njemačkog je prednost. Prijavite se najkasnije do 18.1. putem linka.

Möbel land d.o.o. u potrazi je za voditeljem web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, West Gate. Glavni zadaci su vođenje i razvoj poslovanja online prodaje, uz potpunu orijentiranost cjelovitom uspjehu i komercijalnom rezultatu, koordinacija i unapređenje svih aktivnosti vezano uz web trgovinu, analiza i optimizacija podataka i ostalo. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu, segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, uključivo napredno korištenje internetom, poznavanje osnova e – commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Aplicirajte.

Count Zero Records zapošljava u Zagrebu na pozicijama: Producer for a record label (m/ž) i Booking Agent for a record label (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 13.1. Poslodavac je vodeća hrvatska moderna glazbena kuća s međunarodnim glazbenicima u usponu. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Cuspis d.o.o. traži djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i voditelja odjela za korisnike Cuspis programskih rješenja (m/ž). Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi rad u stabilnom mladom timu, izazovnu mladu okolinu, službeni laptop i mobitel, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se na željeni posao klikom na link.

Atlantic Grupa – Farmacia traži farmaceutskog tehničara (m/ž) za Zagreb. Prijave su otvorene do 17.1.2020. Potrebne kvalifikacije su položen stručni ispit, dobro poznavanje MS Office-a, samostalnost u radu, proaktivnost, izražene komunikacijske vještine te otvorenost za rad s različitim članovima tima i kupcima. Prijavite se na željeni posao putem linka.

LPP Reserved traži Operations Managera (m/ž) za rad u Zagrebu, u Arena centru. Nudi se stabilna pozicija u dobroj kompaniji tekstilne industrije, kompetitivna plaća i bonusi po ostvarenim rezultatima te dinamično radno okruženje. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje, minimalno dvogodišnje iskustvo na sličnim pozicijama u tekstilnoj industriji, odlične komunikacijske i organizacijske vještine. Na ovaj se posao možete prijaviti najkasnije do 10.1.2020. Prijavite se putem linka.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava radnika na čišćenju (m/ž), radnika na uređenju krajolika (m/ž) i električara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Provjerite detalje željenog posla i prijavite se putem linka.

LAD 1 studio d.o.o. zapošljava u Zagrebu na poziciji projektant suradnik (m/ž). Prijave su otvorene do 13.1. Potrebno je poznavanje rada na računalu te sustava Sketchup, AutoCAD, MSOffice i ostalih tehničkih aplikacija potrebnih za realizaciju projekata, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, visoki stupanj sistematičnosti, organiziranosti i osobne efikasnosti te razvijene kompentencije komunikacije, pregovaranja i vođenja projekata. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Komentari