Tražite posao? Donosimo vam 10 najzanimljivijih ponuda u Zagrebu!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

NetVision d.o.o. zapošljava sistem inženjera / projektanta sigurnosnih mrežnih rješenja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 3.11. Očekuju se visoka ili viša sprema tehničkog smjera, otvorenost i spremnost na učenje, sposobnost analitičkog razmišljanja i rješavanja problema te aktivna vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava u Zagrebu: prodavač u telekomunikacijskom centru (m/ž), agent u odjelu telefonske prodaje (m/ž), voditelj odjela ljudskih potencijala (m/ž). Provjerite i druge poslove ovog poslodavca te aplicirajte putem linka.

Ziegler zapošljava u Kutini i Zagrebu na pozicijama projektant – konstruktor mehanike (m/ž) te programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž). Uvjeti su radno iskustvo od minimalno dvije godine, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu, odgovornost i samostalnost u radu te vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Visina DIR d.o.o. traži servisera (m/ž) za područje Zagrebačke županije te administratora (m/ž) u Bestovju – Zagreb. Rok prijave je 22.11. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Prijavite se putem linka.

Makpharm d.o.o. traži stručne suradnike (m/ž). Lokacije rada su Zagreb i centralna Hrvatska te Dalmacija. Uvjeti su visoka stručna sprema farmacije, medicine, dentalne medicine ili veterine, iskustvo rada u promociji, vozačka dozvola B kategorije te aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeno vozilo, mobilni uređaj i računalo. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta traži rukovoditelja ljudskih resursa (m/ž). Mjesto rada okolica je Zagrebačke županije. Traži se minimalno viša stručna sprema iz društvenih znanosti, minimalno sedam godina radnog iskustva, izvrsne interpersonalne vještine, timski duh, visoka razina odgovornosti i aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijave su otvorene do 8.11. Aplicirajte.

Elektro usluga Hrgar d.o.o. traži elektro instalatera (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 21.10. Poslodavac nudi vrlo dobru plaću, redovite godišnje zakonske nagrade i poštivanje radnog vremena. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se ovdje.

Gromela Centar traži nove članove tima u Zagrebu: skladištar (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima / kranist (m/ž), dipl. ing. građevinarstva (m/ž). armirač – majstor (m/ž), zidar – majstor (m/ž). Rok prijave je 29.10. Prijavite se.

Skylink d.o.o. traži tehničara za sustave tehničke zaštite (m/ž) te električara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 26.10. Potrebni su znanje rada na računalu, visok stupanj odgovornosti, proaktivnosti i samostalnosti u radu. Aplicirajte.

Elektroda Zagreb d.d. traži održavača strojeva 2 (m/ž), kovinotokara 2 (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zaprešić, a rok prijave je 21.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.

 


Komentari