TRAŽITE LI POSAO? Evo koje se sve prilike nude na početku godine

Foto: Posao.hr

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Tepih Centar d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Referent u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada Zagreb. Potpune prijave poslati putem linka do 20.01.2023.

Pfizer Inc zapošljava osobu na radnom mjestu Healthcare Representative (m/f). Mjesto rada Zagreb. Potpune prijave poslati putem linka do 24.01.2023.

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge zapošljava osobu na radnom mjestu IT Security Analyst
(m/f/d). Mjesto rada Zagreb. Potpune prijave poslati putem linka do 23.01.2023.

Posao.hr zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž)! Nudimo vam mentorstvo prilikom
uhodavanja, mogućnost ostvarenja bonusa na plaću, stručna usavršavanja i konferencije, te rad u ugodnoj atmosferi. Prijave se zaprimaju na linku do 16.1.2023.

PLIVA Hrvatska d.o.o. u Zagrebu zapošljava Računovođu (m/ž). Ako želite surađivati s vrhunskim stručnjacima iz brojnih područja, raditi u inovativnoj i poticajoj srediti te na najsuvremenijoj opremi i tehnologijama, ovo je super prilika za vas. Prijavite se na linku do 14.1.2023.

KTC d.d. zapošljava Zamjenika direktora robnog centra (m/ž) u Dugom Selu. Potrebno je imati VSS ili VŠS ekonomskog smjera, vozačku dozvolu B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se klikom na link ovdje do 6.1.2023.

Globalna hrana d.o.o., poznatija kao McDonald’s, zapošljava na poziciji Voditelj / Voditeljica odnosa s gostima u Kolakovoj ulici. Poslodavac nudi iznadprosječnu plaću, fleskibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok i prijevoz, i mnogo drugih stavki! Prijavite se putem linka do 16.1.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava za svojeg klijenta u Zagrebu Samostalnog računovođu (m/ž). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno s probnim rokom od 6 mjeseci, mogućnost dodatnih edukacija i usavršavanja, ugodnu i poticajnu radnu atmosferu. Prijavite se klikom na link do 8.1.2023.

Kundih obrt zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž) u mjestima Novaki Samoborski i Strmec Samoborski. Natječaj je otvoren do 8.1.2023., a prijaviti se možete putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. poznatiji kao Arena sportska kladionica zapošljava Operatera / Blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Natječaj je aktivan do 31.1.2023., a prijave se zaprimaju na linku ovdje.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!


Komentari