TRAŽIŠ POSAO? Izdvajamo neke od oglasa koji su aktualni za područje Zagreba

Foto: Posao.hr

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciju Viši stručnjak za registraciju proizvoda (m/ž) u Savskom Marofu. Poslodavac omugućuje rad s najsuvremenijom opremom i tehnologijama. Prijavit se možete do 14. 5. 2023. putem linka.

Igrandia traži Asistenta u marketingu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac Vam omogućuje početnu plaću od 1100 eura netto i mogućnost rada na inovativnim projektima. Rok za prijavu je 28. 5. 2023. Prijavite se putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Blagajnika (m/ž) u Zagrebu – Point Centar.  Kao Europski diskontni lanac, nudi priliku za razvoj,  napredovanje te dodatne edukacije. Poslodavac Vam omogućuje naknadu za prijevoz te bonuse i popuste za zaposlene. Možete se prijaviti putem linka do 7. 5. 2023.

Petrokov d.o.o. traži Prodavača (m/ž)  u Zagrebu. Poslodavac omogućuje rad u jednom od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj, uz kotinuirane edukacije, stimulativna primanja, Multisport karticu i bogate benefite. Rok za prijavu je do 7. 5. 2023. Prijaviti se možete ovdje.

Planet obuća zapošljava Prodavača (m/ž)  za rad u uspješnoj tvrtci sa 30 godina postojanja. Poslodavac Planet obuća nudi stimulativna primanja, naknadu za prijevoz i dinamičan posao. Prijavite se putem brze prijave do 10. 5. 2023.

Studenac d.o.o.  zapošljava na poziciju HACCP specijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Dugopolje. Poslodavac Vam nudi priliku za razvoj, naknade za noćni rad i nedjelju, pogodnosti poput božićnice, uskrsnice i poklona za djecu. Prijaviti se možete na linku do 12. 5. 2023.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Utovarivača (m/ž) u Sesvetama. Kao inovativna i fleksibilna tvrtka, nude atraktivna primanja, plaćene troškove prijevoza te dodatke za rad vikendom i blagdanima. Rok za prijavu je 7. 5. 2023. Prijavite se ovdje.

Medika d.d. zapošljava na poziciju Skladištar (m/ž) u mjestu Zagreb. Poslodavac kao vodeća veledrogerija, omogućuje stručno usavršavanje, novčane naknade za prijevoz i obrok, božićnice te sistematske preglede. Rok za prijavu je 9. 5. 2023. Možete se prijaviti putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciju Kuhar u kantini (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Konzum Vam omogućuje priliku za stalno zaposlenje, nagrade, dodatno zdravstveno osiguranje i razne benefite koje možete pronaći na linku prijave. Rok za prijavu je do 24. 5. 2023.

Adecco Hrvatska d.o.o.  traži Prodavača u pekari (m/ž) za rad u Zagrebu. Poslodavac omogućuje početnu plaću od 796,00 eura, mogućnost dugoročnog zaposlenja i edukacije u svrhu usavršavanja. Rok za prijavu je 9. 5. 2023. Prijaviti se možete ovdje.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!


Komentari