SMIJEŠI VAM SE ŽIVOTNA PRILIKA! Ove velike tvrtke zapošljavaju

FOTO: Pixabay

U potrazi ste za poslom? Velike tvrtke na području Zagreba nude odlična radna mjesta!

  • In Music festival traži suradnika za odnose s javnošću.

Osoba će biti zadužena za pripremu, izradu i realizaciju promotivnog plana INmusic festivala, projekta Multikultura i rad na ostalim tekućim projektima. Ako si komunikativan te sposoban za pravilno i lako pismeno i usmeno izražavanje te si sposoban za za paralelni rad na nekoliko zadataka, prijavi se ovdje.

  • Tally Weijl traži računovođu.

Kandidat/kinja će biti odgovoran/na za koordinaciju financijskih operacija i regionalno vođenje konsolidacije financijskih izvješća za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Bugarsku. Radno mjesto je u Zagrebu. Osoba će biti zadužena za upravljanje određenim stavkama općeg računovodstva i kontrola drugih računovodstvenih procesa Hrvatske i Slovenije, izradu financijskih izvješća i analiza te koordinaciju procesa konsolidacije u hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Bugarskoj. Prijavite se ovdje.

  • Hill International za svog klijenta traži Voditelja projekta.

Za prijavu na ovo radno mjesto od kandidata se traži završen tehnički fakultet, poželjno elektrotehnike, strojarstva ili kemije, poznavanje MS Project-a za planiranje vođenja projekata te je poželjno imati položen stručni ispit za vođenje energetskih objekata. Brza prijava.

Pexels
Pexels
  • Ured za podršku d.o.o. (Backoffice Ltd.) već gotovo deset godina pruža punu poslovnu podršku svim članicama M SAN grupacije u Hrvatskoj i susjednim zemljama, što uključuje savjetovanje, upravljanje i podršku ICT sustavima, kao i ostale funkcije podrške i upravljanja poslovanjem.

Ako želiš postati dio njihovog tima, prijavi se za radno mjesto Stručnog suradnika u računovodstvu s mjestom rada u gradu Zagrebu. Osoba će biti zadužena za usklađivanje analitičkih kartica kupaca i dobavljača, knjiženje prometa ik troškova. Ako si proaktivan i željan dokazivanja, prijavi se ovdje.

  • Polleo Sport regionalni je lider u industriji sportske prehrane, fitness opreme i gadgeta. Trenutno su u potrazi za Direktorom online odjela.

Kao direktor e-commerce odjela vaši zadaci su vođenje e-commerce tima s 15 ljudi, izrada, implementacija, strategije i taktike za svako tržište i web stranicu. Ako imaš digitalno iskustvo i znanje te minimalno 3 godine iskustva u vođenju timova, prijavi se ovdje.

  • Mercuri Internacional traži 5 djelatnika/ica za radno mjesto prodajnog predstavnika.

Lokacije rada su: Zagreb i okolica, Slavonija, Istra/Rijeka, Karlovac/Lika, Južna Dalmacija. Zaposlenici će izrađivati vlastiti portfelj novih kupaca unutar građevinskog sektora, raditi na terenu s postojećim i novim kupcima u svrhu ostvarenja prodajnih ciljeva. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, prilagodljivi i spremni na učenje, prijavite se ovdje.


Komentari