SEDMA GENERACIJA MLADIH TALENATA: INA Grupa pozdravila nove Growwwovce

FOTO: ina.hr

Potpisivanjem ugovora o radu 1. rujna 2016., svoj jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započela je sedma generacija mladih talenata zaposlenih u sklopu Growww programa.

Na ovogodišnji natječaj prijavilo se više od tisuću kandidata iz područja naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike, ekonomije i društvenih znanosti, a njih 40 postalo je dijelom Ininog tima.

INA je u sklopu Growww programa od 2010. godine zaposlila više od 500 diplomanata što ju čini vodećom kompanijom u Hrvatskoj u zapošljavanju visokoobrazovanog mladog kadra.

Za novopridošle pripravnike kompanija već tradicionalno 1. rujna organizira Dan orijentacije na kojem se pripravnici kroz cjelodnevni program upoznaju s aktivnostima kompanije i timovima u kojima će započeti svoju karijeru. Tom prilikom nove Growwwovce pozdravio je i Inin menadžment te njihovi mentori i kolege koji su im čestitali na uspjehu i podijelili s njima korisne savjete o razvoju karijere.

Baš kao i njihovi kolege iz prethodnih Growww generacija, pripravnici će proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati uz kontinuirano vodstvo mentora.


Komentari