Rimac zapošljava: Otvoreno više od 100 radnih mjesta

Facebook

Traži se sve, od inžinjeringa do proizvodnje i montaže.

Nakon što je najveći proizvođač baterija u Aziji, Camel Group, objavio da će uložiti 30 milijuna eura u tvrtku Mate Rimca – Rimac Automobili, naš je poduzetnik objavio da je u svim odjelima njegove tvrtke otvoreno sto novih radnih mjesta kako bi zadovoljio potrebe za širenjem svojih proizvodnih kapaciteta.

Na mrežnoj stranici Rimac Automobili objavljeno je da je otvoreno više od 100 radnih mjesta, a karijeru je moguće pronaći u različitim odjelima: od istraživanja i razvoja, dizajna, inžinjeringa vozila, proizvodnje, do upravljačkih programa. Ova radna mjesta zahtijevaju različite vještine i radnike s različitim iskustvima.

Rimčeva tvrtka zapošljava 250 ljudi 15 različitih nacionalnosti, sa svim vrstama vještina. Prosječna dob zaposlenika u tvrtki Rimac automobili je 29 godina, što znači da se tamo zapošljavaju mladi ljudi, uglavnom odmah nakon fakulteta.

Rimac ističe kako njegovi zaposlenici imaju priliku napredovati pod mentorstvom stručnjaka iz automobilske industrije, koji imaju iskustvo iz tvrtki kao što su Ferrari, BMW, Honda, Tesla, Toyota, Pininfarina i slično.

“Tražimo sto ljudi, ali ćemo se nadograđivati i širiti i u nadolazećim mjesecima i godinama i stvarati poslove u Hrvatskoj, ali i globalno”, napisao je osnivač i vlasnik, Mate Rimac.


Komentari