PRILIKA ŽIVOTA! Prijavite se na ova radna mjesta

insideout.hr

Zgrabite svoju životnu šansu.

Sretno!

Tvrtka PEPCO traži Suradnika za operativne poslove s radnim mjestom u gradu Zagrebu.

  • Glavni zadaci su prevođenje i obrada dokumenata, promotivnih materijala, sudjelovanje u procesu stvaranja operativnih procesa i procedura…Ako tečno govorite slovenski, hrvatski i engleski jezik te imate 2 godine radnog iskustva na sličnim radnim mjestima, prijavite se ovdje.

RED agencija traži grafičkog dizajnera koji će uz podršku kolega i u timskom i motivirajucem okruženju, ideje pretočiti u mala umjetnička djela.

  • Neka od ključnih odgovornosti su dizajn vizualnog identiteta projekata agencije i klijenata, osmišljavanje i realizacija kreativnih rješenja prema inputima account managera te osmišljavanje i izrada online i print materijala: logotipa, posjetnica, pozivnica, oglasa, plakata, kataloga, bannera i POS materijala. Kandidat mora izvrsno poznavati Photoshop, Ilustrator, InDesign, minimalno 2 godine radnog iskustva na poslovima grafičkog dizajna. Brza prijava.

Hill International za svog klijenta traži Asistenta u prodaji, HR projektima i administraciji.

  • Velik dio zadataka uključuje telefonsku i e-mail komunikaciju , kontaktiranje potencijalne nove klijente i prezentirati im HILL-ove usluge. Također ćete biti odgovorni za podršku konzultantima u HR projektima što uključuje komunikaciju s kandidatima i vođenje potrebnih evidencija. Brza prijava.

Pandent traži Prodajnog predstavnika dentalnih proizvoda.

  • Vođenje brige o postojećim kupcima, širenje mreže klijenata te komunikacija s ordinacijama dentalne medicine. Neke od pogodnosti su službeni mobitel, službeno vozilo, iPad te prijenosno računalo. Ako ste zainteresirani za posao, prijavite se ovdje.


Komentari