Prijavite svoj tim na studentsko natjecanje i osvojite 10 000 eura

www.coleurope.eu

„Brandstorm“i L’Orealov brand „La Roche-Posay“ studentima nude priliku da se okušaju u ulozi marketinškog lidera i osmisle inovativnu digitalnu strategiju koja će privući potrošače „La Roche-Posay“  i to u dobi od 15 do 25 godina.

L’Oreal Brandstorm prilika je da pokažete svoje znanje i vještine, steknete novo iskustvo i dobijete mogućnost raditi s L’Orealovim stručnjacima. Brandstorm i L’Orealov brand La Roche-Posay studentima nude mogućnost da se stave u ulogu marketinškog lidera i osmisle inovativnu digitalnu strategiju koja će privući generaciju potrošača La Roche Posay od 15 do 25 godina.

Koncept kojeg osmišljavaju studenti, bit će u potpunosti fokusiran na digitalnu tehnologiju. Zahvaljujući novoj e-learning platformi, studenti će imati priliku raditi u području Brand Managmenta, Business Analyticsa i ojačati svoje profesionalne vještine koje će im pomoći u razvijanju projekta.

Najbolji tim imat će priliku svoj projekt prezentirati u Parizu i osvojiti nagradu od 10 000 eura za putovanje po njihovom izboru, a svi sudionici sudjeluju u regrutaciji za praksu u L’Orealu u različitim odjelima!

Studenti ZŠEM-a i Ekonomskog fakulteta u Zagrebu svoje će projekte moći prezentirati na vlastitim fakultetima, a stručni žiri će odabrati po jedan najbolji tim. Svi ostali studenti iz Hrvatske imaju priliku sudjelovati u natjecanju putem Wildcard-a, piše Studentski.hr.

Videouratke možete predati na službenoj stranici natjecanja. Pet ekipa s najviše glasova ulazi u uži krug natjecanja, a najbolji Wildcard tim po izboru stručnog žirija, zajedno s još četiri tima s partnerskih fakulteta, boriti će se za priliku za prezentaciju svoje ideje u Parizu.

Sve što trebate napraviti je okupiti tim od troje ljudi i registrirati se kao Campus partner tim ili WildCard tim na službenim stranicama natjecanja. Na L’Oreal Brandstorm se možete prijaviti do 30. prosinca 2015.


Komentari