Prijavite se: Velike tvrtke zapošljavaju

FOTO: Pixabay

Provjerite uvjete i prijavite se.

Odlična ponuda poslova u Zagrebu i okolici:

ProAkustik Security je tvrtka koja već 25 godina ispunjava sigurnosne potrebe svojih klijenata. Traže djelatnika za rad u centralnoj videonadzornoj sobi.

  • Videonadzorne sobe su naročito uređene i uskonamjenske prostorije koje služe isključivo za praćenje rada sustava videonadzora bilo lokalno ili udaljenih sustava videonadzora preko interneta ili neke druge mreže koja je u stanju prenijeti sliku koja nastaje radom sustava videonadzora. Brza prijava.

Tvrtka Venema traži računovođu.

  • Od kandidata se očekuje financijsko računovodstvo-knjiženje, obračun pdv, obračun plaća, poznavanje Wand-a. SSS s minimalno 5 godina radnog iskustva. Brza prijava.

Rail Cargo Logistics traži Disponenta.

  • Ugovaranje i prodaja usluga cestovnog prijevoza, akvizicija novih stranaka i poslova te kontaktiranje s kupcima i dobavljačima u zemlji i inozemstvu samo su neka od zaduženja. Brza prijava.

CREDITEXPRESS International je osnovan 1999. godine od strane vodećih stručnjaka u naplati potraživanja Centralne i Istočne Europe te je prisutan u jedanaest zemalja regije.

  • Traže Sistem administratora s mjestom rada u gradu Zagrebu. U neke od zaduženja spadaju administracija baze podataka, obrada podataka iz portfelja klijenta te održavanje računalne opreme i mreže. Kandidat mora imati VŠS informatičkog ili tehničkog smjera te je poželjno iskustvo u IT sektoru od dvije godine. Brza prijava.

Tvrtka Timeout traži Prodavača / Modnog savjetnika.

  • Ako ste komunikativni, ljubazni i razumijete se u modu, prijavite se ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Koordinatora u logistici.

  • Koordiniranje, komunikacija i razmjena informacija s ostalim odjelima samo su neki od zadataka ovog radnog mjesta. 3 godine radnog iskustva, odlične menadžerske i komunikacijske vještine te odlično poznavanje engleskog jezika samo su neke od zahtjeva za ovo radno mjesto. Brza prijava.

Batak Grill zapošljava Voditelja financija za izradu financijskih kretanja, izradu budžeta, porezno planiranje i praćenje troškova i predlaganje mjera optimizacije.

  • Ako imate visoku razinu odgovornosti i dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima, prijavite se ovdje.

M SAN Grupa i Vivax traže Voditelja prodaje i nabave.

  • Kao Voditelj prodaje i nabave privatne marke bili biste odgovorni za operativnu provedbu strategije razvoja i upravljanja VIVAX brendom, s primarnim fokusom na prodaju. Temeljna zaduženja i odgovornosti  vođenje i upravljanje timom prodaje srednjim i malim kupcima kao i timom Product Managera, praćenje kvartalnih i godišnjih planova troškova i prihoda te nadgledanje uvođenja i razvoja novih proizvoda. Vaš uspjeh je ograničen isključivo Vašom sposobnošću, kapacitetom i ustrajnošću. Prijavite se ovdje.


Komentari