Prijavite se: Velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta

FOTO: Pixabay

Ako ste nezadovoljni trenutnim radnim mjesto ili nezaposleni, ovo je odlična prilika za vas.

Prijavite se i iskoristite priliku! Sretno!

Pliva zapošljava Voditelja grupe za elektroničko izdavanje dokumentacije o lijeku.

  • Na ovom radnom mjestu bit ćete odgovorni za osiguranje ispunjenja radnih zadataka vezanih uz elektroničko izdavanje dokumentacije o lijeku u definiranim rokovima te u odgovarajućem formatu. Uvjeti su VSS ili minimalno 300 ECTS prirodoslovnog, tehničkog ili biomedicinskog smjera. Opširnije pronađite ovdje.

Klara zapošljava Voditelja Odjela uvoza – izvoza (m/ž) u Zagrebu.

  • Radi se o obavljanju poslova uvoza – izvoza iz djelatnosti kompanije. Uvjeti su VSS, VŠS, SSS (ekonomski, prehrambeni, poljoprivredni), kao i znanje stranog jezika u govoru i pismu (engleski, njemački). Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme uz probni rad. Opširnije potražite ovdje.

Porsche Hrvatska u novom oglasu traži djelatnika za posao: Uvoz – AutoPart – Analiza poslovanja s dijelovima (m/ž).

  • Tvrtka nudi osobni i stručni razvoj, dinamično okruženje, te rad s najvećim europskim proizvođačima automobila. Ako imate Visoku stručnu spremu (Fakultet strojarstva i brodogradnje / Matematičko-prirodoslovni fakultet / Ekonomski fakultet), javite se ovdje na oglas.

Strabag zapošljava “Contract managera (m/ž)”.

  • Zaposlena osoba će biti odgovorna za pružanje / organiziranje / koordinaciju podrške za upravljanje ugovorima pružene STRABAG SE grupi u svim fazama projekta, a traži se proaktivna osobnost s jakim društvenim i organizacijskim vještinama. Opširnije pronađite ovdje.

Pepco je u potrazi za Specijalistom za uređenje trgovina (m/ž).

  • Dužnosti uključuju organizaciju montaže polica u trgovinama u skladu sa PEPCO standardima, te kontrolu rasporeda polica u novim i postojećim PEPCO trgovinama. Nudi se siguran posao i stimulativna primanja. Opširnije pronađite ovdje.

posao.hr za klijenta traži Facility Managera – Voditelja objekta (m/ž) u Zagrebu.

  • U opisu radnog mjesta ističe se uspostava i održavanje odnosa sa klijentom i njihovim potrebama, vođenje, organizacija i održavanje operativne i tehničke funkcionalnosti rada objekta, i sl. Za prijavu je potrebno minimalno 2 godine iskustva na sličnim poslovima. Opširnije potražite ovdje.

Komentari

Komentari

loading...