PRIJAVITE SE I ISKORISTITE PRILIKU! Odlična ponuda poslova velikih tvrtki

FOTO: Pixabay

Vrijeme je da se pokrenete i prijavite na neke od odličnih radnih mjesta koje nude velike tvrtke!

Sretno! Držimo fige!

Pliva zapošljava Analitičara u globalnoj nabavi (m/ž).

  • Kao član tima analitike i sourcinga globalne nabave bit ćete odgovorni za prikupljanje podataka o tržištu za razne kategorije nabave, te analizu potrošnje i ponude na tržištu i lanca opskrbe. Uvjeti su između ostalog VSS ekonomskog usmjerenja, te minimalno jedna godina relevantnog iskustva u poslovima nabave/lanca opskrbe. Opširnije pročitajte ovdje.

Kompanija GTV Croatia raspisala je natječaj za dvije pozicije: Stručnjak u razvoju marketinga (m/ž).

  • Glavna zadaća ovog zanimanja je stjecanje novih klijenata i održavanje dugoročnih odnosa sa njima, a poželjno je da se javi motivirani, samouvjereni i fleksibilni kandidati sa iskustvom. Uz osnovnu plaću, kompanija nudi i proviziju, službeno vozilo, te laptop i mobitel. Opširnije pronađite ovdje.

BIPA traži novog člana našeg tima za izrazito zanimljivo i izazovno radno mjesto: IT specijalist (ž/m).

  • Vaši glavni zadaci biti će instaliranje IT konfiguracija u prodajnim jedinicama (računala, pisači, blagajne, terminali za čip-kartice, itd.), te održavanje i rješavanje problema na IT konfiguracijama u prodajnim jedinicama. Od kandidata se očekuje fakultet tehničkog usmjerenja (FER, FOI, PMF, TVZ ili drugi srodni fakultet), odlično znanje MS Windows operativnih sustava te programskog paketa MS Office, i dr. BIPA nudi ugodno i poticajno radno okruženje. Opširnije pronađite ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju Samostalnog računovođu u Zagrebu (m/ž).

  • Odgovornosti su ažurnost, točnost, pravilno obavljanje poslova, provođenje internih i zakonskih propisa, a zadaci samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova, knjženje URA, IRA, izvoda, kompenzacija, i sl. Uvjeti su školska sprema: SSS, VŠS, VSS, smjer: ekonomski, a radno iskustvo: 5 godina na istim ili sličnim poslovima. Opširnije potražite ovdje.
Flickr
Flickr

Motul za klijenta traži Managera za razvoj poslovanja (m/ž, područje istočne Europe), sa uredom u Zagrebu.

  • Zaposlenik će biti odgovoran za razvoj tržišta, te analizu poslovanja i otkrivanja svih relevantnih poslovnih prilika na području Slovenije, Srbije, Hrvatske, BiH, Albanije i Kosova. Ako u sebi imate “poduzetničku crtu”, najmanje pet godina iskustva na poslovima razvoja prodaje, dobro poznavanje engleskog jezika, i dr., ovdje ispunite brzu prijavu

S ciljem ostvarenja ambicioznih ciljeva, Sberbank je u potrazi za bankarskim stručnjacima: trenutno traže Revizora u OJ Unutarnjoj reviziji.

  • Odgovornost uključuje samostalno provođenje redovnih i izvanrednih revizija, izrada plana rada za pojedinu reviziju i ispitivanje sukladnosti postojećih poslovnih procesa sa zakonskom regulativom, međunarodnim standardima financijskog izvješćivanja i internim aktima. Imate li VSS ekonomskog ili matematičkog smjera s kombinacijom ekonomskog znanja, te minimalno 3-4 godine iskustva rada u internoj/eksternoj reviziji banaka ili na poslovima kontrole rizika banaka i/ili poslovima izvješćivanja, prijavite se ovdje na oglas

op itservices AG u novom oglasu zapošljavaju “Mechanichal service engineera” (m/ž).

  • Glavna odgovornost ovog radnog mjesta je puštanje strojeva u rad diljem Europe, a također i rješavanje problema (servisiranje, komunikacija sa stručnjacima i sl.). Imate li stupanj mehaničkog ili tehničkog obrazovanja, te spremnost na putovanja po Europi, ovdje ispunite brzu prijavu.

Ured za podršku d.o.o. (Backoffice Ltd.) već gotovo deset godina pruža punu poslovnu podršku svim članicama M SAN grupacije u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

  • Trenutno su u potrazi za Pripravnikom u računovodstvu (m/ž), a glavni uvjet je završen studij ekonomskog usmjerenja (najmanje VŠS – eq. 180 ECTS). Od kandidata se očekuje uredno, marljivo, odgovorno i savjesno izvršavanje dodijeljenih zadataka i poslova, te sustavno usavršavanje i povećavanje razine samostalnosti u dodijeljenim radnim aktivnostima. Opširnije potražite ovdje.

Za ostvarivanje svojih ciljeva, tvrtka Montcogim-Plinara d.o.o. u potrazi je za novim članovima tima za radno mjesto: Specijalist u opskrbi prirodnim plinom (m/ž).

  • Odgovornosti će uključivati izradu raspodjela količina prirodnog plina po kategorijama kupaca, te izradu izvještaja prema opskrbljivačima, a zahtjevi za radno mjesto su: odlične komunikacijske i interpersonalne vještine, izvrsno razvijene vještine u području prodaje, i sl. Brzu prijavu ispunite ovdje.


Komentari