PREDAVANJA I INTERAKTIVNE RADIONICE: Studenti, proširite svoje vidike!

Neprofitna i apolitična studentska udruga, osnovana s ciljem da predstavlja studente, Hrvatska studentska asocijacija, organizira Career Update: Upgrade your student experience!.

Riječ je o projektu koji će se održati 18. i 19. siječnja 2017. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u jutarnjemu terminu od 10 do 14 sati.

Zamišljen je kao dvodnevni projekt s ciljem pružanja potrebnih informacija studentima pri pronalasku, prijavi i odlasku na studentske razmjene, ljetne škole, prakse, kao i ostale oblike edukacija u inozemstvu.

Koncipiran kao kombinacija predavanja i interaktivnih radionica na temu prijava za razmjene/prakse, izrade životopisa i motivacijskoga pisma na engleskome jeziku, pružanja korisnih savjeta o tome kako se istaknuti u masi prijava i ostaviti dobar prvi dojam, a namijenjen je studentima društvenih usmjerenja na fakultetima.

HSA organizacijom ovoga projekta želi na opušten, prijateljski i koristan način studentima proširiti vidike i potaknuti ih na prijave za dodatne oblike edukacije u inozemstvu. Svoj dolazak možete potvrditi putem Facebook stranice događaja.

Komentari