POVEZIVANJE SPORTA I ‘BUSINESSA’: Najveća sportska konferencija na Ekonomskom fakultetu

FOTO: Interkonzalting

Business u sportu (BUS) konferencija je Hrvatske studentske asocijacije nastala s ciljem povezivanja sporta i businessa.

Konferencija će se održati 11. ožujka 2017. u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Dva dijela predavanja

Predavanja će se održati u dva dijela, a očekuje se oko 400 sudionika.

  • Prvi dio konferencije zamišljen je kao niz predavanja u kojima će poznati aktualni, ali i bivši sportaši pokušati prenijeti svoje motive bavljenja sportom. Uz sportaše, kao što je bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, svoju stranu priče ispričat će predstavnici udruga i klubova, sportski novinari, menadžeri i predstavnici partnerskih organizacija koje aktivno podupiru sportske događaje. Završetak prvog dijela obilježit će panel pod nazivom Marketinška i medijska strana sporta u kojem će svoja iskustva s publikom podijeliti istaknuti marketinški stručnjaci i sportski novinari, poput Jure Ozmeca.
  • Drugi dio konferencije rezerviran je za novi set predavača, među kojima će biti bivša skijašica, trenutna voditeljica komunikacija u Hrvatskom skijaškom savezu i osnivačica PR agencije, Nika Fleiss. Program će se nastaviti panelima fokusirajući se na marketing u sportu i ulogu formalnog obrazovanja sportaša. Nakon pauze, događaj se nastavlja s panelom Marketinške aktivnosti u neprofitabilnim sportovima. Uslijedit će treći panel pod nazivom Sport nekad i sad – prilike i prijetnje aktivnog bavljenja sportom, koji će okupiti bivše sportaše, poput plivača Gordana Kožulja, ali i mladih i aktivnih sportskih nada Sveučilišta u Zagrebu.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu. Također, sudionici će moći sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera, a sretni će dobitnici biti proglašeni nakon završetka trećeg panela te će time službeni program konferencije biti priveden kraju u 18:30. Istovremeno će mnogi partneri imati mogućnost predstaviti svoje proizvode i usluge na promotivnim mjestima ispred same dvorane.

Hrvatska studentska asocijacija već više od 20 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Više informacija potražite na Facebook stranici.


Komentari