POTRAGA ZA NOVIM ČLANOVIMA: Ekonomska klinika nudi razvoj novih znanja i vještina kroz projekte i edukacije

wiki

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti EFZG-a besplatno savjetuju građane, društvene i mlade poduzetnike te neprofitne udruge o pitanjima ekonomske prirode, u potrazi je za novim članovima. 

Osim savjetovanja, udruga provodi različite projekte i edukacije s ciljem promicanja poduzetništva i podizanja opće razine financijske pismenosti u RH. Klinika počiva na konceptu društvene odgovornosti pa svaki član svojim znanjem već za vrijeme studiranja daje doprinos zajednici u kojoj živi pomoću savjetovanja onih kojima je to najpotrebnije.

Uspjeh ove udruge potvrđuje i činjenica kako je trenutno više od 135 pozitivno riješenih slučajeva i deset provedenih projekata u manje od godinu dana postojanja. Godine 2015. na dodjeli nagrada Project Management Awards, Ekonomska klinika proglašena je Najboljim projektom s mladim voditeljem u Hrvatskoj.

Svaki kliničar dodatno se razvija u okviru triju funkcijskih skupina: financija, marketinga i PR-a, ljudskih potencijala pa će se tako i novi članovi zajedno s njima uže specijalizirati za određeno područje kako bi efikasnije riješavali slučajeve građana i poduzetnika. Rad je potpuno volonterski, ali pruža prilike za razvoj novih vještina i znanja, pretvaranje teoretskih znanja u praktična, dodatne edukacije, mogućnost zapošljavanja u različitim poduzećima i umrežavanje s poslovnom zajednicom.

Osim studenata ekonomije, Ekonomska klinika ove godine poziva i mlade dizajnere, fotografe i programere da se prijave na poveznici. U udrugu su dobrodošli i studenti ekonomije s privatnih učilišta.

Prijave traju do 22. listopada nakon čega će svi prijavljeni biti obaviješteni e-porukama.

Komentari