Posljedni regionalni casting: Okušajte se u svjetskim manekenskim vodama!

Došao je red i na posljednji regionalni casting prije nego se održi sljedeći krug natjecanja i sazna tko su ovogodišnji finalisti.

Kako najprestižnije modno natjecanje Elite Model Look traje već tri vikenda, došao je red i na posljednji regionalni casting prije nego se održi sljedeći krug natjecanja i sazna tko su ovogodišnji finalisti. Elite Model Look je zaslužan za karijere najcjenjenijih svjetskih modela poput Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Alessandre Ambrosio, Staphanie Seymour, a sada nudi priliku i domaćim djevojkama i dečkima da se također okušaju u svjetskim manekenskim vodama.

“Nakon održanih šest castinga, kojima smo obišli sve regije, svim zainteresiranim kandidatima pružamo još jednu priliku na castingu u Zagrebu. Dosadašnja posjećenost bila je i više nego dobra, tako da očekujemo da će i posljednji regionalni casting pratiti taj trend”, ističe Marko Lovrić, direktor agencije Relatum Model Management, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.

Žiri će pobjednike birati po nekoliko kriterija te uz fotogeničnost, osobnost i prirodnu ljepotu, natjecatelji će morati pokazati žiriju da imaju nešto posebno što ih izdvaja od drugih, a svaki će imati jednake šanse u natjecanju.

EML - regionalni 2017 - 2

U subotu, 22.travnja sa početkom u 16.00h u trgovačkom centru City Center one Zagreb East (Slavonska avenija 11d) održava se posljednji ovogodišnji regionalni casting Elite Model Look Croatia 2017. by Maybelline New York.

Žiri koji čine Marko Lovrić, modna stilistica Ivana Pavić, zatim Kristina Šalinović, jedna od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu, te poznati modni fotografi Mare Milin i Šime Eškinja, odlučivati će koji kandidati idu na nacionalni casting koji će biti održan u svibnju.

Podsjetimo, nakon nacionalnog castinga, 8 ženskih i 6 muških natjecatelja biti će pozvani na finale hrvatskog Elite Model Looka u lipnju. Konačni cilj je osvojiti mjesto na svjetskom finalu zajedno s više od 50 djevojaka i mladića odabranih u više od 30 zemalja i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Uvjeti i kriteriji

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, kandidati moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm.

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

Sve novosti pratite na:


Komentari