Posla ima! Velika tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta u Zagrebu

FOTO: Depositphotos

Ako tražite posao ili želite promijeniti trenutno radno mjesto, ovo je odlična prilika!

Provjerite upute, prijavite se i iskoristite priliku!

BIPA zapošljava Regionalnog voditelja prodaje (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu i okolici.

  • Glavni zadaci su upravljanje većim brojem naših prodavaonica i odgovornost za ostvarenje prodajnih rezultata, a od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo rada u maloprodaji na istim ili sličnim pozicijama. Opširnije pronađite ovdje.

FASHION.HR Style Community zapošljava Suradnika u odjelu prodaje oglasnog prostora.

  • Ključna odgovornost je prodaja oglasnog prostora i dogovaranje promotivnih aktivnosti s klijentima, a tvrtka traži odgovornu, komunikativnu i kreativnu osobu motiviranu za rad u dinamičnom okruženju. Opširnije potražite ovdje.

Institut za razvoj obrazovanja traži Voditelja/icu financija.

  • Uspješan kandidat/kinja za radno mjesto Voditelja ice financija u IRO-u je stručnjak kinja u području financija te izvrsno poznaje relevantne nacionalne i EU propise koji reguliraju ovo područje rada. IRO želi zaposliti talentiranog stručnjaka kinju s iskustvom financijskog upravljanja u neprofitnom ili javnom sektoru. Najboljem kandidatu/kinji bit će ponuđen ugovor o radu i odgovarajući financijski uvjeti. Opširnije potražite ovdje.

Brenntag traži Financijskog kontrolora (m/ž).

  • Kao glavne odgovornosti izdvajaju se priprema i objavljivanje pravovremenih mjesečnih financijskih izvještaja, te koordinacija i usmjeravanje pripreme proračuna, financijskih prognoza i izvješća, a za prijavu je potrebna visoka škola ili visoka stručna sprema u gospodarstvu, kao i iskustvo u kontroli i financiranju s jakim naglaskom na korporativno izvješćivanje. Više pronađite ovdje.

Croatia osiguranje zapošljava Samostalnog stručnjaka za prodajni kontroling (m/ž) – mjesto rada je u Zagrebu.

  • Zaposlena osoba biti će odgovorna za sudjelovanje u procesu planiranja i izradi redovnih projekcija poslovanja, te određivanje i praćenje KPI prodajnog menadžmenta. Tražene kvalifikacije su VSS, te minimalno tri godine iskustva rada u sales kontrolingu u financijskoj industriji ili proizvodnji. Opširnije pronađite ovdje.

METRO Cash & Carry Hrvatska zapošljava Specijalista nabave za prehrambeni asortiman (m/ž) za radno mjesto u Zagrebu.

  • Zadaci su komunikacija s postojećim i pronalazak novih dobavljača, aktivno asistiranje voditelju kategorije u pripremi i provedbi pregovora s dobavljačima, i dr. Za prijavu je potrebno VSS (Ekonomski fakultet – Marketing ili poslovna ekonomija), kao i minimalno 2 godine iskustva (prednost radno iskustvo kao asistent rukovoditelja nabave). Opširnije potražite ovdje.

WAGAS zapošljava Regionalnog predstavnika (m/ž) za područje Hrvatske.

  • U opisu posla izdvaja se traženje  novih korporativnih klijenata, održavanje i razvijanje suradnje s ključnim klijentima postojećih tvrtki (naročito u automobilskom sektoru), te podršku prodavačima u regiji. Kompanija nudi atraktivnu plaću, službeni automobil, mobitel i laptop. Za prijavu su potrebne visoke komunikacijske vještine. Opširnije potražite ovdje.


Komentari