Posao iz snova? Mjesečna plaća skoro 19 tisuća kuna

FOTO: PxHere

Morali biste promijeniti mjesto stanovanja, ali ova plaća zaista je primamljiva.

Jedan britanski seks shop u potrazi je za novim djelatnikom koji će profesionalno testirati seks-igračke. Natječaj za novog radnika je objavljen i radi se o radnom mjestu s punim radnim vremenom. Godišnja plaća za profesionalnog masturbatora ili masturbatoricu je 225.510 kuna, odnosno gotovo 19 tisuća mjesečno. Uz tu svotu ide i privatno zdravstveno osiguranje, plaćeni godišnji i popust u fitnes centru.

“Jeste li ikada sanjali da vas plaćaju za testiranje seksualnih igračaka? Vodeći internetski dućan za odrasle LoveWoo ima ponudu za vas. Naša raznolika ponuda sastoji se od seks-igračaka, donjeg rublja, igrica i mnogo više od toga. Tražimo nekoga tko će biti odgovoran za iskreno ocjenjivanje određenih proizvoda”, stoji u njihovom oglasu.

Sretnik ili sretnica koji dobiju ovaj posao morat će ocjenjivati seksualne igračke, donje rublje i igrice, a sve predmete dobit će od trgovine. Nakon isprobavanja morat če odlučiti koji su proizvodi jako seksi, što bi se moglo promijeniti da se poveća njihova atraktivnost, te će na kraju morati dati osobnu preporuku. Izvještaj će morati napisati vrlo detaljno, objaviti ga na društvenim mrežama, a ovisno o zadatku novi zaposlenik će morati snimiti i video, ali izvan spavaće sobe,

Osim što će isprobavati proizvode koje nudi LoveWoo, novi zaposlenik morat će odgovarati na upite kupaca, pisati jasne i zanimljive priče sa savjetima o proizvodima, te savjete za kupnju. Osim individualnog dijela zadatka, koji uključuje isprobavanje seks-igračaka, novi zaposlenik morat će se sastajati s ostatkom zaposlenih, te će prolaziti obuku. Radi se pet dana u tjednu, od toga tri u uredu.

Idealne karakteristike kandidata su: marljivost, entuzijazam, otvoren um i dobar smisao za humor. Bitan im je i izgled pa novi kolega mora biti atraktivan, a mora biti i iskren, te razmišljati kao kupac. Osim toga, mora posjedovati iznimne verbalne i pismene vještine, te preferiraju kandidate koji su već objavljivali svoje radove. Uz zamolbu za posao, napomenuli su da kandidati moraju poslati svoje prijašnje radove, osim toga potrebno je i znanje uređivanja web sadržaja.

Potrebno je uz molbu poslati i jednu recenziju seksi igračke, te video ako želite, a u njemu morate navesti zašto se idealan kandidat. Prijave primaju do 15. rujna. 

 


Komentari