PONUDA POSLOVA: Nekoliko velikih tvrtki zapošljava, stoga zgrabite svoju šansu

Budite hrabri i uporni; ne propustite odličnu priliku za dobar posao!

  • Uber u Zagrebu zapošljava koordinatora operative i logistike (m/ž).

Na ovom radnom mjestu zaposlenik će pratiti ponašanje vozača kako bi se osiguralo što kvalitetnija usluga korisnicima Ubera. Smatrate li se motiviranim, a diplomirali ste, te imate najmanje tri godine iskustva na sličnim poslovima, ovdje ispunite brzu prijavu.

  • Privredna banka Zagreb d.d. s ciljem daljnjeg unaprjeđenja kvalitete bankarskih usluga i osnaživanja unutarnjih snaga tražimo motivirane, komunikativne i energične osobe zainteresirane za rad s klijentima na radnom mjestu: bankarski službenik (ž/m) u Poslovanju sa stanovništvom (mjesto rada Popovača).

Uz rad u dinamičnom i izazovnom profesionalnom okruženju te rad u prijateljskom timu s ugodnom radnom atmosferom, PBZ svojim zaposlenicima nudi priliku za učenje i usavršavanje s ciljem profesionalnog rasta i razvoja. Opširnije potražite ovdje.

  • Institut za menadžment d.o.o. u Zagrebu traži honorarne predavače za područje ekonomske i medicinske grupe predmeta.

Potreban je fakultet, radno iskustvo, te osnovno poznavanje rada na računalu. Opširnije pronađite ovdje.

  • JYSK je čvrsta kompanija koja nagrađuje vrijedan rad i dobru uslužnost prodavača, a za radno mjesto u Zagrebu traži upravo – prodavača (m/ž).

Kako vi možete doprinijeti u svakodnevnom radu? Vi ste prodavač i volite timski rad. Za vas uspješan dan znači ako znate da su kupci bili zadovoljni, prodaja je bila dobra i odlično ste surađivali s kolegama. Ako ste znatiželjni, pročitajte ovdje opširnije.

  • Manpower Hrvatska za klijenta traži šefa prodaje (m/ž) u Sesvetama.

Radni zadaci sastoje se između ostalog od organizacije i rukovođenja službom prodaje, a tvrtka nudi povoljnu priliku rada u uspješnom hrvatskom poduzeću, kao i mogućnost osobnog napredovanja. Za prijavu je potrebna VSS ekonomskog ili tehničkog smjera, napredno znanje engleskog jezika i tri ili više godina rada u komercijali. Opširnije potražite ovdje.


Komentari