Otkrijte najbolje poslove koji se nude ovog tjedna

Ako tražite posao, predlažemo da razmotrite ove ponude

Farmaceutska kompanija PLIVA zapošljava Stručnjaka za označavanje generičkih lijekova u EU. Osoba će biti odgovorna za planiranje, pripremu i pregled informacija o proizvodima u Europi kao i za implementaciju izmijenjenih osnovnih informacija o sigurnosti primjene u tekstove. Ako poznajete europsku legislativu vezanu uz lijekove kao VSS ili minimalno 3000 ECTS bodova, poželjno farmacija, biotehnologija, kemija ili drugo srodno područje, prijavite se ovdje.

Građevinska tvrtka Strabag traži Poslovnu tajnicu/Poslovnog tajnika koji će biti zadužen za koordinaciju i organizaciju termina, sastanaka i poslovnih putovanja. Osim toga, kandidat će obavljati razne komercijalne poslove, pripremu prezentacija te narudžbi i upravljanjem uredskim materijalom. Ako mislite da je ovaj posao za vas, svoju potpunu natječajnu dokumentaciju pošaljite ovdje.

Danska kompanija JYSK traži Poslovođu koji će koordinirati i kontrolirati poslove u postojećim prodavaonicama kao i nadzirati poslove preseljenja, renovacije i obnove. Ako želite dobiti priliku raditi u različitim poslovnim okruženjima te se osobno i profesionalno razvijati u kompaniji skandinavskih korijena, prijavite se ovdje.


Komentari