Ostali ste bez posla u koronakrizi? Ove tvrtke su u potrazi za radnicima

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

CCC širi svoj tim i traži prodavača (m/ž) za rad u Arena Parku u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za prodaju obuće, torbi, brigu o zadovoljstvu kupaca, rad na blagajni te za obavljanje drugih srodnih poslova. Kandidat mora imati SSS trgovačkog ili ekonomskog smjera. Radno iskustvo u prodaji je poželjno, ali nije uvjet. Idealna osoba za ovu poziciju je komunikativna, ljubazna, marljiva i sklona timskom radu. Nudi se prilika za poslovni i osobni razvoj, ugodno radno okruženje, redovita primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme i napredovanja. Imate smisao za modu, iskustva u prodaji modnih artikala, odličnih ste prodajnih vještina i super se snalazite kada treba dati savjet? Prijavite se odmah!

Frigooprema d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju, montažu i servis rashladnih uređaja. Znanjem, iskustvom i obavljenim poslovima svrstava se među vodeće tvrtke u Hrvatskoj i regiji. S tridesetak vrhunski obučenih servisera i dvadesetak servisnih vozila pokriva cjelokupno područje Hrvatske, održava rashladne uređaje u vodećim hrvatskim tvrtkama i najvećim objektima. Frigooprema d.o.o. trenutno planira zaposliti više servisera rashladnih i klimatizacijskih uređaja – elektrotehničara (m/ž) na području Zagreba, Rijeke, Osijeka, Šibenika, Zadra i Splita. Radni zadaci su instaliranje i montaža klimatizacijskih uređaja, rashladne opreme, preventivni servisi i popravci na rashladnim i klimatizacijskim uređajima. Poslodavac osigurava službeni automobil, mobitel, stjecanje novih certifikata, dodatna usavršavanja te ugovor na neodređeno. Uvjet za prijavu su 3 godine radnog iskustva. Od kandidata se traži samostalnost u obavljanju dnevnih poslova, poznavanje elemenata sustava hlađenja i klimatizacije te rashladnih tvari koje se koriste u tehnici hlađenja kao i instalacijskog materijala, osnovno poznavanje računala. Prijavite se!

Pontus Campus zapošljava samostalnog kuhara (m/ž) za rad u centru Zagreba. Poželjna je godina dana iskustva na sličnom poslu. Očekuje se dobro poznavanje trendova u kuharstvu. Trebate imati izražene sposobnosti organiziranja i planiranja posla. Idealan kandidat ima pozitivan stav, otvoren je i proaktivan. Ako ste pošten, vrijedan, kreativan, komunikativan timski igrač koji želi učiti i napredovati, nema razloga da se ne prijavite. Što čekate? Kliknite ovdje za dodatne detalje natječaja.

Medicopharmacia d.o.o., tvrtka sa sjedištem u Ljubljani, zapošljava na poziciji: Key Account Manager (m/ž) za svoju podružnicu u Zagrebu. Bit ćete zaduženi za promociju lijekova, pronalazak novih distribucijskih kanala, ostvarivanje odličnih odnosa s kupcima te za obavljanje drugih srodnih poslova. Trebate imati sveučilišnu diplomu, minimalno 2 godine radnog iskustva, biti samostalni i spremni na rad pod pritiskom. Sve detalje ovog natječaja, otvorenog do 22.07. možete pronaći na poveznici.

CIAK Truck d.o.o. je tvrtka specijalizirana za distribuciju rezervnih dijelova za gospodarska vozila. S preko 100 prodajnih mjesta u Hrvatskoj vodeći su distributer autodijelova i dodatne opreme za osobna i gospodarska vozila. Iz poduzeća šire svoj tim i traže više referenata nabave (m/ž) u Zagrebu. Bit ćete zaduženi za obavljanje administrativnih poslova, praćenje stanja zaliha na centralnom skladištu i svim poslovnim jedinicama, proširenje asortimana po nalogu voditelja i direktora, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Morate znati raditi u programu Microsoft Excel. Prednost se daje kandidatima koji imaju iskustva s Diglas-om. Aplicirajte.

Becton Dickinson, tvrtka za medicinsku tehnologiju zapošljava na sljedećoj poziciji u Zagrebu: Application Specialist South East Europe (m/ž). Traži se znanje i iskustvo u mikrobiologiji, odlične društvene vještine, fleksibilnost, znanje engleskog. Kandidat mora imati minimalno 2 godine radnog iskustva, te položen vozački ispit B kategorije. Ovo je odlična prilika za profesionalni rast i razvoj. Očekuje vas dinamično, međunarodno, prijateljski nastrojeno radno okruženje. Za prijavu na ovaj natječaj kliknite ovdje.

Poduzeće Projekt jednako razvoj zapošljava konzultanta za razvoj strategija i projekata (m/ž) u Zagrebu. Traži se fakultetsko obrazovanje, znanje engleskog, položen vozački ispit, te napredno znanje rada na računalu. Kandidat mora imati minimalno 3 godine radnog iskustva. Očekuje vas fleksibilno radno okruženje i tim vrsnih stručnjaka. Ovo je odlična prilika za unaprjeđenje vještina u području upravljanja projektima, konzaltinga, obrazovanja i istraživanja. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rok od pola godine. Zvuči zanimljivo? Kliknite ovdje, kako bi se prijavili.

Pek-Snack Franšiza traži skladištara (m/ž) u Zagrebu. Nudi se stalan radni odnos, redovita i stimulativna primanja, plaćen prijevoz, rad u dinamičnom okruženju te rad u stabilnom poduzeću. Novozaposlena osoba bit će zadužena za manipulaciju robom u skladištu po radnom nalogu, samostalno obavljanje skladišnih poslova, pregled stanja robe na skladištu, interne inventure te za obavljanje drugih srodnih poslova. Traži se SSS, osposobljenost za rukovanje viličarom, poznavanje osnova rada na računalu, sklonost timskom radu, sistematičnost, točnost i samostalnost. Za prijavu kliknite na link.

Welmax premium d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž), operatera u call centru (m/ž) te radnika ulaza/izlaza robe, skladišta i kontrole voznog parka (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 27.07. Za poslove operatera (m/ž) i prodajnog predstavnika (m/ž) potrebni su komunikativni i ljubazni ljudi, a nude se redovita i sigurna fiksna primanja uz vrlo atraktivne bonuse. Saznajte više o uvjetima i prijavite se putem linka.

Imate priliku postati dijelom uspješnog SofaScore tima, koji putem svoje aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku za 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Iz poduzeća traže Senior iOS Developera (m/ž) u Zagrebu koji će sudjelovati u održavanju i razvoju aplikacije, raspisivati nove zahtjeve u Swiftu, implementirati nove funkcionalnosti, pregledavati postojeće funkcionalnosti aplikacije pisane u Swiftu te u programskom jeziku Objective-C. Od kandidata se očekuje da ima minimalno 3 godine iskustva. Ako vas zaposle radit ćete u zdravom i otvorenom okruženju koje se kontinuirano razvija, unapređuje i istražuje nove tehnologije. Zvuči kao posao iz snova? Za prijavu kliknite na link.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!


Komentari