Ostali ste bez posla ili tražite novi? Na području Zagreba nudi se plaća i do 15.000 kuna

Poslovni sporazum, (Foto: Pixabay)

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Lager Bašić, zastupnik je najvećih svjetskih proizvođača građevinskih strojeva i opreme, kao što su Hyundai, Terex, Tesab, Dieci, Grove, viličara Caterpillar, Hyundai i Clark te niza drugih brendova. Kako bi dodatno povećati svoj tržišni udio i bolje pozicionirali postojeće brendove na hrvatskom tržištu traže voditelja prodaje građevinskih strojeva i opreme (m/ž) te voditelja prodaje i najma viličara (m/ž). Mjesto rada je grad Zagreb. Kandidat mora biti samoinicijativan, uvjerljiv u komunikaciji i usmjeren cilju. Poželjno je fakultetsko obrazovanje, po mogućnosti ekonomske i/ili strojarske struke. Očekuju se i minimalno dvije godine radnog iskustva na sličnom poslu. Poslodavac osigurava neto plaću u iznosu do 15.000 kuna, bonuse, službeno vozilo, odgovarajuće računalo i mobilni telefon. Za prijavu na jednu od ovih pozicija kliknite na link.

Mivatech d.o.o. za graditeljstvo i trgovinu traži voditelja projekta za izvođenje strojarskih instalacija (m/ž) na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Rok prijave je 26.05. Poslodavac osigurava službeni mobitel i mogućnost usavršavanja te nudi stalan radni odnos i plaću u iznosu do 10.000 kuna. Od kandidata se očekuju barem tri godine radnog iskustva, poznavanje engleskog i njemačkog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Za prijavu kliknite na poveznicu. Sve oglase ovog poslodavca možete pronaći ovdje.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Traži se fleksibilan i odgovoran kandidat, spreman na timski rad. Prethodno radno iskustvo nije potrebno. Kandidat će biti educiran za rad. KFC osigurava isplatu dodatne stimulacije na plaću, ovisno o učinku. Prijavite se ovdje.

Dom za starije i nemoćne osobe Severović traži kuhara (m/ž). Mjesto rada je naselje Novaki Bistranski. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pripremu, kuhanje i serviranje tri glavna i dva međuobroka dnevno. Nudi se stalan radni odnos. Uz fiksnu plaću pokrivaju se i troškovi za prijevoz. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 28.05. kliknite na poveznicu.

Strabag je u potrazi za novim radnim snagama i zapošljava na sljedećim pozicijama: Senior Software Developer (m/ž), zaposlenik informatičke nabave (m/ž) i zaposlenik IT servisa (m/ž) u Zagrebu. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Poduzeće Digitalni klik zapošljava na pozicijama: Mid/Senior .NET developer (m/ž) i Frontend Developer (m/ž) u Zagrebu. Natječaji su otvoreni do 16.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Poduzeće Euromarkt traži samostalnog računovođu (m/ž). Nude rad na neodređeno, redovita i stimulativna primanja te ugodno radno okruženje. Traži se SSS, VŠS ili VSS ekonomskog smjera te posjedovanje minimalno 7 godina radnog iskustva. Kandidat mora biti precizan i odgovoran te spreman na rad pod pritiskom. Natječaj je otvoren do 04.06. Za prijavu kliknite ovdje.

E.G.O. zapošljava na poziciji tehnolog održavanja (m/ž) u Zagrebu. Nudi se ugovor na neodređeno nakon uspješno odrađenog probnog roka od pola godine. Od kandidata se očekuje SSS, VŠS i/ili VSS elektro ili strojarskog smjera, napredno znanje rada u programu MS Excel, dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Za više detalja kliknite ovdje.

Incite code je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i distribucijom higijenskih proizvoda. U ovom trenutku šire svoj tim i traže djelatnika za tehničku podršku u proizvodnji (m/ž) te radnika u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja, a rok prijave 30.05. Za prijavu na jednu od ovih pozicija kliknite na link.

Poznata agencija Dekra traži više djelatnika za rad na poziciji Customer care specialist (m/ž) i to u Zagrebu i Varaždinu te za rad od kuće. Od kandidata se očekuje vrlo dobro poznavanje nizozemskog ili njemačkog jezika. Ostale uvjete ovog natječaja možete potražiti na linku.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.


Komentari