Tražite posao? Velike tvrtke zapošljavaju na odlična radna mjesta

insideout.hr

Nemojte čekati, prijavite se i iskoristitite priliku! Sretno!

Želite li svoju karijeru razvijati u dinamičnom okruženju, METRO Cash & Carry Hrvatska vas poziva da im se pridružite na radnom mjestu: HORECA MULTIDIGITAL Manager (m/ž), sa radnim mjestom u Zagrebu.

  • Na ovom radnom mjestu aktivno ćete sudjelovati u stvaranju, razvoju i implementaciji marketinškog plana digitalnih poslovnih rješenja HoReCa kanala. Za kvalitetno obavljanje ovog posla nužno je da ste osoba orijentirana postizanju ciljeva i pružanju kvalitetne usluge te da ste kreativni, analitični, spremni na učenje i dobro razvijenih interpersonalnih vještina. Opširnije potražite ovdje.

CREDITEXPRESS International zapošljava Operatera u pozivnom centru (m/ž).

  • Opis radnih zadataka i odgovornosti: Telefonska i pismena komunikacija s dužnikom, dogovaranje otplate dugovanja s dužnikom, i sl. Traženi uvjeti i kvalifikacije: SSS i više, znanje rada na računalu i ostalo. Mjesto rada je u Zagrebu. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Kuehne+Nagel zapošljava HR Generalista (m/ž) u Svetoj Nedelji.

  • Kandidat/ka će imati aktivnu ulogu u implementaciji, provedbi i razvoju HR procesa i procedura s jakim naglaskom na regrutaciji i onboardingu novih zaposlenika. Zadaci i odgovornosti se sastoje od planiranja ljudskih resursa i zapošljavanja, a od uvjeta se ističu visoka stručna sprema društvenog smjera, kao i jako izražene socijalne kompetencije. Opširnije potražite ovdje.

Pernar porezno savjetništvo zapošljava Samostalnog računovođu (m/ž).

  • U opisu radnog mjesta ističe se vođenje eksternog računovodstva za poduzeća različitih djelatnosti, izrada mjesečnih, tromjesečnih obračuna PDV-a, kao i svih ostalih zakonom propisanih godišnjih izvješća – bilance, računa dobiti i gubitka , kontakti s poreznim institucijama, i sl. Za prijavu je potrebna visoka/Viša/Srednja stručna sprema i najmanje 4 godine iskustva na odgovornim pozicijama u računovodstvu. Opširnije potražite ovdje.

Pliva zapošljava vodećeg IT poslovnog analitičara za sustave ljudskih potencijala.

  • Glavne odgovornosti ovog radnog mjesta uključuju definiranje korisničkih zahtjeva, testiranje i implementacija poslovnih rješenja za ljudske potencijale, analiza sustava i aplikacija, i dr. Uvjeti su VSS ili minimalno 300 ECTS bodova – FER, FOI, PMF ili drugi srodni fakultet, te minimalno 5 godina odgovarajućeg radnog iskustva. Opširnije potražite ovdje.

    Bipa zapošljava Pripravnika u odjelu zaštite na radu (m/ž) – stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, mjesto rada – Zagreb.

  • Vaši glavni zadaci biti će stručna pomoć poslodavcu, ovlaštenicima i radnicima u provedbi i unapređivanju zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša; praćenje i provođenje zakonskih propisa i korporativnih poslova zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša, i dr. Bipa nudi ugodno i poticajno radno okruženje. Brzu prijavu ispunite ovdje.

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava SOS predstavnika (m/ž).

  • Odgovornosti: uključivanje građana, odnosno potencijalnih donatora u „Klub prijatelja“, isključivo terenski rad na javnim prostorima, te trgovačkim centrima u Zagrebu i okolici. Nude se redovita mjesečna primanja, atraktivni bonusi i mogućnost napredovanja. Opširnije pronađite ovdje.


Komentari