Odlična prilika! Velike tvrtke zapošljavaju

FOTO: Flickr

Prima Grupa zapošljava “Account Assistanta” (njemačko govorno područje, m/ž) sa radnim mjestom u Zagrebu.

  • Zadaci i odgovornosti sastoje se od zaprimanja i upravljanja narudžbama kupaca, komercijalne korespondencije sa inozemnim kupcima na njemačkom govornom području, i sl. Za prijavu je potreban VSS – ekonomski smjer, kao i izvrsno znanje njemačkog jezika u govornoj i pisanoj komunikaciji. Prednost je znanje engleskog jezika. Opširnije potražite ovdje.

Odjel za porezne usluge PwC Hrvatske traži Konzultanta/višeg konzultanta (više kandidata).

  • Od kandidata se očekuje obrazovanje ekonomskog ili pravnog usmjerenja (SSS/VŠS/VSS), poznavanje, primjena i tumačenje propisa koji reguliraju područje poreza na dohodak i socijalnih doprinosa,  praktično znanje u računovodstvenim poslovima, posebice obračun plaća, te radno iskustvo od 1-5 godina (ovisno o poziciji). Opširnije potražite ovdje.

Batak Grill, član Victus grupe zapošljava Voditelja financija (m/ž).

  • Nudi se rad u uspješnoj i dinamičnoj grupi sa širokim portfeljem poznatih brandova – rad za globalno konkurentan koncept koji se kontinuirano razvija i poboljšava. Posao se sastoji od izrade periodičnih planova financijskih kretanja, izrade budžeta i sl. Ako ste stručni prvostupnik/VŠS (smjer financije ili računovodstvo), a imate minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, ovdje ispunite brzu prijavu.

PWU je jedna od vodećih tvrtki na području veleprodaje repromaterijala i opreme za grafičku industriju na području Hrvatske i zemljama u okruženju.


  • Ukoliko ste željni stalno raditi na sebi kroz samoinicijativno učenje, a zanima vas školovanje kod ino-partnera, prijavite se za radno mjesto Referent nabave (uvoz), logistike i distribucije (izvoz) (m/ž). Kao odgovornosti navode se kontakti sa dobavljačima u vezi potrebnih roba, te podrška prodaji u pridobivanju informacija o robama potrebnih za kupce.

Vestigo zapošljava 8 novih djelatnika koji će se pridružiti i proširiti postojeće razvojne timove: Java programer bankarskih poslovnih aplikacija: Osoba bez iskustva – Pripravnik (m/ž).

  • Značajka posla je programiranje bankarskih poslovnih aplikacija u Java / J2EE programskom okruženju, potrebna stručna sprema je VSS ili pred diplomom (apsolventi) PMF, FER, TVZ, FOI ili sl. Ako ste spremni učiti i profesionalno se usavršavati, ovdje predajte oglas.

Medtronic zapošljava Suradnika za regulatorne poslove na području Hrvatske, Slovenije BiH, Albanije i Kosova.

  • Radno mjesto je u Zagrebu, a glavna odgovornost je dobivanje pravovremenih regulatornih odobrenja za dostizanje poslovnih ciljeva, kao i priprema/koordinacija regulatornih i registracijskih prijava. Za prijavu je potrebna VSS, te izražena sposobnost komunikacije na svim organizacijskim razinama. Opširnije potražite ovdje.

Tele2 objavio je novi oglas u kojem traži Specijalista operativnih poslova.

  • Glavna zadaća ovog radnog mjesta je puna administrativna podrška kanalima prodaje u svrhu ostvarenja zadanih ciljeva. Ako ste uporni, ne volite pretjeranu birokraciju, a volite komunicirati s ljudima, ovdje ispunite brzu prijavu.

Komentari