ODLIČNA PONUDA POSLOVA! Ove velike tvrtke zapošljavaju

Nekoliko velikih tvrtki zapošljava, a mjesto rada je u Zagrebu.

Provjerite koji su uvjeti.

  • Hill International za klijenta Rofix objavio je oglas za radno mjesto: Programer ERP – Navision (m/ž).

Na ovom poslu ćete biti odgovorni za sljedeće zadatke: Razvoj postojećih ERP sustava Navision, tehnička podrška za Navision, međunarodna podrška za Navision korisnike, rad s vanjskim partnerima i sl. Poželjno je i iskustvo kao programer za Microsoft Dynamics NAV. Opširnije pronađite ovdje.

  • Renomirana europska financijska tvrtka Exclusive Change d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu oglašava zbog povećanja obima poslovanja slobodno radno mjesto Pravnika/ce.

Od kandidata se očekuje dobro poznavanje trgovačkog i radnog prava, te radno iskustvo minimalno 1 godine nakon položenog pravosudnog ispita. Tvrtka nudi priliku za dokazivanje, slobodu odlučivanja te odgovornost i zasluge za uspjeh. Opširnije pronađite ovdje.

  • Dekra zapošljavanje za klijenta Konica Minolta traži Internog IT konzultanta (m/ž) za područje Zagreba.

Odgovornosti ovog radnog mjesta uključuju analize ključnih zahtjeva, pripremu dizajna za vanjske programere, testiranje novih funkcionalnosti i sl. Za prijavu je potrebna VSS u informacijskim tehnologijama/ekonomiji, komunikativnost, te poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Opširnije pročitajte ovdje.

  • KIK je diljem Europe vodeći u prodaji na području tekstila i Non-Food artikala.

Za središnji ured u Hrvatskoj traže: Djelatnika/-icu u odjelu koordinacije trgovina, poslovni/-a tajnik/-ca direktora za mjesto rada: Jablanovec, Zaprešić (Westgate Shopping City). Od radnih zadataka ističe se pouzdana potpora odjelu prodaje te administrativni i ostali organizacijski zadaci vezani uz vođenje uredskog poslovanja. Od uvjeta potrebna je minimalno SSS, kao i izvrsno poznavanje njemačkog i hrvatskog jezika u govoru i pismu. Opširnije pronađite ovdje.

  • AgroFructus Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija u poslovanju sa svježim i prerađenim voćem i povrćem, oglašava natječaj za radno mjesto: Rukovoditelj HORECA kanala prodaje (m/ž).

Mjesto rada je u Zagrebu, a posao se sastoji od organizacije i operativnog ustrojavanja i razvoja HoReCa kanala prodaje. Imate li VSS društvenog smjera, te minimalno 4 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, ovdje ispunite brzu prijavu.


Komentari