NEMOJ ČEKATI, PRIJAVI SE! Velike tvrtke nude odlična radna mjesta

FOTO: Pixabay

Možda se upravo vama smiješi prilika života!

Sretno!

PLIVA Hrvatska zapošljava Inženjera strojarskog održavanja (m/ž).

  • U timu Održavanja proizvodnje, Operacije Hrvatska, zaposlnik će biti odgovoran za strojarsko održavanje opreme, proizvodnih linija i objekata, te izradu planova održavanja, te realizaciju aktivnosti održavanja i praćenje realizacije planova. Uvjeti su VSS ili minimalno 300 ECTS bodova – strojarstvo, te odlično znanje engleskog jezika. Link za prijavu je ovdje.

Privredna banka Zagreb d.d. objavila je oglas za radno mjesto: Sistem inženjer (ž/m) za Big Data područje.


  • Odgovornosti radnog mjesta su sistemska podrška razvoju i implementaciji SW proizvoda i usluga iz Big Data područja, primjena i održavanje ostale sistemske infrastrukture bazirane na Linux operacijskim sustavima, te optimizacija i nadzor kapaciteta i performansi informacijskog sustava Banke. Privredna banka Zagreb d.d. svojim djelatnicima nudi priliku za profesionalno usavršavanje i napredovanje kroz rad u dinamičnom okruženju i na izazovnim projektima. Opširnije potražite ovdje.

General Electric je objavio radno mjesto: Mechanical Design Engineer u PS Gas PL Engineeringu (m/ž).

  • Radi se o tehnički izazovnom i uzbudljivom radnom mjestu, a traži se kandidat koji posjeduje solidna iskustva u mehaničkom dizajnu za plinske turbine i kompresore. Osim tehničkih vještina za ovo radno mjesto, potrebno je i dobro poznavanje projektnih procesa i IT-a, te jake usmene i pismene komunikacijske vještine. Radno mjesto je u Karlovcu, a opširnije potražite ovdje.
Pexels
Pexels

ASBIS zbog razvoja poslovanja na hrvatskom tržištu zapošljava Product line managera PC.

  • Zaposlenik će preuzeti obvezu za prodaju i nabavu IT proizvoda, te sklapanje i održavanje dobrih odnosa sa partnerima i dobavljačima. Idealan kandidat treba imati minimalno pet godina iskustva u distribuciji poslovanja IT industrije, spospobnost za razvijanje i održavanje poslovnih odnosa, kao i zainteresiranost za nove tehnologije. Opširnije potražite ovdje.

Sberbank objavljuje otvoreni natječaj za stručno osposobljavanje u sklopu programa Hrvatskog Zavoda za Zapošljavanje ‘Rad, staž i prijevoz’ za dva radna mjesta u Zagrebu: Suradnik za kreditnu analizu – pripravnik (m/ž) – 2 izvršitelja.

  • Odgovornost uključuje unos financijskih izvješća u odgovarajući alat za kreditnu analizu i rating sustav, a idealan profil je VŠS / VSS (Bacc / Mag) ekonomskog usmjerenja, smjer Računovodstvo, Financije ili Plan i analiza. Opširnije potražite ovdje.

Schindler za podružnicu u Hrvatskoj traži Installation Managera (m/ž).

Svrha ovog položaja je  je voditi projekte u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, u skladu sa standardima i normama. Zaposlenik koordinira razvoj i izvođenje svih radova, te optimizira rad-grupe, kao i alate i sredstva za postizanje ciljeva. Za prijavu je potrebno minimalno tri godine radnog iskustva na sličnim poslovima, kao i pregovaračke vještine. Opširnije potražite ovdje.

Komentari