NE PROPUSTITE PRILIKU! Odlična ponuda poslova u ovim tvrtkama

FOTO: Pixabay

Odlične ponude za još bolja radna mjesta!

Ne propustite priliku i prijavite se!

  • Delight Office Solution vodeća je kompanija u regiji za dizajn i opremanje poslovnih interijera.

Zbog širenja poslovnih aktivnosti traže Arhitekta na području Zagreba. Idealan kandidat je pouzdana i motivirana osoba koja je spremna na svladavanje više različitih zadataka. Potrebno je poznavanje rada u Autocadu, Officeu, Excelu, Power Pointu i sličnim. Brza prijava.

  • EU projekti zbog povećanog obujma posla, odlučili su proširiti svoj tim još jednom osobom te traže konzultanta za EU fondove.

Osoba će biti zadužena za dizajn, pripremu i provedbu projekata kao i za pripremu tekstova i sadržaja. Brza prijava.

  • Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Google analytics setup specialist.

Bit ćete zaduženi da Google analytics računi pojedinih klijenata rade ispravno te kategoriziraju promet sukladno zadanim parametrima. Opširnije o samom oglasu pročitajte ovdje.

www.huffingtonpost.com
www.huffingtonpost.com
  • Kozmetički salon Ruža traži Supervizora salona i voditelja prijema klijenata.

Kandidati će biti odgovorni za administrativno vođenje ureda, komunikaciju s klijentima i internu koordinaciju zaposlenika. Ako imate 3 godine iskustva i VŠS ekonomskog smjera, prijavite se ovdje.

  • Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži osobu za radno mjesto project managera (m/ž).

Neke od odgovornosti vođenje projekata i inicijativa na nivou Banke i grupacije, vođenje portfelja projekata te upravljanje budžetom. Potrebna je VŠS/VSS te minimalno 7 godina radnog iskustva na sličnim poslovima. Brza prijava.

  • PEPCO traži osobu za rad s nekretninama koja će biti zaduženi potpisivanje ugovora o najmu i sličnim poslovima vezanim uz nekretnine.

Ako imate između 1 i 3 godine iskustva na sličnim pozicijama i dobro se služite engleskim jezikom, prijavite se ovdje.


Komentari