NE PROPUSTITE ODLIČNU PRILIKU! Tri velike tvrtke zapošljavaju

FOTO: Pexels

Zgrabite svoju šansu i prijavite se!

  • Spiller Farmer traži Stručnog suradnika u odjelu za investicije. Osoba je odgovorna za suradnju s poslovnim partnerima (banke, investicijski fondovi, institucionalni ulagači), vođenje, upravljanje, praćenje i nadzor nad provedbom realizacije projekata, obradu tržišta i prezentacije. Kandidat mora imati prodajne vještine te fakultet tehničkog ili ekonomskog smjera. Brza prijava
  • Sportina Group je u potrazi za osobom za radno mjesto Customer Prediction and behaviour(m/ž). Poslovni zadaci uključuju implementaciju i uvođenje modela predviđanja, izvedbu poslovnih rješenja i uvođenje novih pristupa u prodajno poslovanje. Opširnije pročitajte ovdje.
  • Victus Group je uspješna domaća grupacija koja preko 14 godina posluje na tržištu Hrvatske i Slovenije te zapošljavamo više od 700 djelatnika. Trenutno su u potrazi za Direktorom marketinga (m/ž). Od osobe se očekuje da preuzme odgovornosti u poslovima izrada PR strategije, marketinškog plana i budžeta za Grupu i članice Grupe, osmišljavanje i realizaciju promotivnih aktivnosti kao i optimiziranje ukupnih troškova promocije. Ako ste diplomirani magistar ekonomije (smjer marketinga) i imate višegodišnje iskustvo unutar tog područja, kreativni ste i kompjuterski pismeni, prijavite se ovdje.


Komentari