Znate li što su ‘meke’ vještine? Olakšajte komuniciranje i pronalazak posla

Soft Skills Academy

Soft Skills Akademija je besplatna trodnevna radionica koju organizira EESTEC LC Zagreb u suradnji sa tvrtkama iz poslovnog svijeta.

Radionica se sastoji od treninga koju drže međunarodni certificirani treneri, članovi udruge EESTEC te predavanja koja drže predstavnici uspješnih tvrtki koje su prepoznale i podržale ovaj projekt.

Kako jedinstvena formula za uspjeh ne postoji, potrebno je upoznati se sa širokim skupom metoda, alata i društveno-socijalnih zakonitosti koje pridonose poslovnom i privatnom životu. Te vještine nazivaju se “meke” vještine i poznatije su pod nazivom “soft skills”.

Poznavanje mekih vještina donosi mnogo koristi, kao što su olakšano komuniciranje, ublažavanje i izbjegavanje sukoba, povećanje produktivnosti unutar tima, uspješnije prezentacije novih ideja i projekata, lakše zaposlenje itd. One, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva.

“Svjesni smo da je u današnje doba i visokoobrazovanim ljudima sve teže naći posao te nam je cilj kroz razne treninge pripremiti studente na rad poslije fakulteta i obogatiti ih znanjima koja se ne uče tijekom školovanja.”, poručili su organizatori.

Za dodatne informacije i prijave koje traju do 4.12. kliknite OVDJE.

Komentari