Poslovni klub Črnomerec organizira BESPLATNE RADIONICE ZA TRAŽENJE POSLA

Svi novi polaznici radionica imat će također priliku predstaviti se poslodavcima na speed datingu nakon završetka radionica.

Poslovni klub Črnomerec poziva sve mlade nezaposlene osobe da se prijave na besplatne radionice za traženje posla Poslovnog kluba Črnomerec.

Besplatne trotjedne radionice za traženje posla počinju 9. studenog u 9,00 sati na adresi Ilica 181. Prijaviti se mogu sve zainteresirane mlade nezaposlene osobe u dobi od 15 do 30 godina koje žive na području Grada Zagreba.

Online prijavnica nalazi se na mrežnoj stranici www.crnkas.eu.

Tijekom tri tjedna provedbe radionica polaznici prolaze kroz devet modula na kojima usavršavaju osnovna znanja i vještine potrebna za ulazak na tržište rada i predstavljanje budućem poslodavcu. Polaznici će u tri tjedna usavršiti pisanje životopisa i motivacijskog pisma, komunikacijske i prezentacijske vještine, naučit će kako se pravilno pripremiti za razgovor za posao i još mnogo toga. Besplatne trotjedne radionice za traženje posla Poslovnog kluba Črnomerec provode se u sklopu EU projekta ČRNKAS – Črnomerec poslovni klub.

Nositelj projekta je Grad Zagreb, a partneri u provedbi projekta su Institut za stručno usavršavanje mladih i Europski savjet za mentorstvo i coaching Hrvatska. Ukupna vrijednost projekta je 73.445,46 EUR, a 92,64 posto financiran je iz Europskog socijalnog fonda. Od lipnja ove godine do danas održano je pet ciklusa radionica za traženje posla kroz koje je prošlo 60 mladih nezaposlenih osoba.

”Oko 30 posto naših bivših polaznika uspješno su pronašli posao, a ostali aktivno traže svoje buduće zaposlenje. Osim radionica, uskoro se održava speed dating s poslodavcima za bivše polaznike radionica u obliku simulacije kratkih razgovora za posao sa pravim poslodavcima gdje naši polaznici imaju priliku primjeniti znanja i vještine koje su stekli na radionicama.”, poručili su iz Črnkasa.


Komentari