Iskoristite priliku, velike tvrtke zapošljavaju!

Pixabay

Provjerite uvjete i prijavite se! Sretno!

Otvorena radna mjesta u velikim tvrtkama.

Greyp Bikes sestrinska je firma kompanije Rimac Automobili koja traži Android developera.

Glavni zadaci su razvoj Android aplikacije u svim njezinim oblicima kako bi aplikacija bila savršena. Kandidat mora imati iskustva u kreiranju mobilnih aplikacija koristeći program JAVA te imati smisla za humor. Greyp Bikes je tvrtka u koju možete dovesti i svoje kućne ljubimce. Kompanija nudi mogućnost razvoja najboljeg električnog bicikla na svijetu. Više o oglasu pročitajte ovdje.


Građevinska tvrtka Strabag traži stručnjaka za‘Infrastructure Specialist Network/Security’.

  • Neki od zadataka su administracija i nadziranje procesa u IT sektoru te sigurnosne analize organizacija sigurnosnih mjera. Kako bi se prijavili za posao potrebno je imati završen studij informacijske tehnologije, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te želja za putovanjima. Ako smatrate da ste kvalificirani za ovaj posao, prijavite se ovdje.

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja traže više ambicioznih i motiviranih osoba zainteresiranih za radno mjesto Glavnog menadžera u podršci mreži i razvoju.

  • Radno mjesto obuhvaća vođenje projekata s ciljem razvoja kreditnog procesa za poslovne subjekte.Pisanje zahtjeva i specifikacija za implementaciju novih funkcionalnosti te unapređenje postojećih funkcionalnosti, testiranje novih funkcionalnosti, izrade korisničkih uputa i ostalo. Potrebna je VSS matematičkog ili informatičkog usmjerenja te minimalno 3 godine iskustva u razvoju aplikativnih rješenja. Brza prijava.

Fox Networks Group se bavi produkcijom, izradom i distribucijom 300+ sportskih, filmskih i lifestyle kanala na području Europe, Azije, Afrike i Latinske Amerike. Trenutno su u potrazi za Marketing managerom koji bi se pridružio već oformljenom timu u Hrvatskoj.

  • Glavni zadaci biti će sudjelovanje u izradi, planiranju i izvedbi marketinške i komunikacijske strategije kao i bavljenje financijskim dijelom posla u sektoru. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

INTERPRETA usluge d.o.o. je prevoditeljska agencija osnovana 2007. godine.

  • Tvrtka nudi usluge ovjerenih i neovjerenih prijevoda, lekture, korekture, redakture, simultano i konsekutivno tumačenje, tečajeve stranih jezika te ostale usluge koje doprinose uspješnoj komunikaciji dvaju ili više partnera. U potrazi su za administratorom odnosno voditeljem projekata.

Osoba će biti zadužena za:

  • Kontakt s klijentima i vanjskim suradnicima te koordinacija projekata
  • Vođenje raznih evidencija
  • Zaprimanje narudžbi, dogovaranje rokova
  • Pripremanje ponuda i faktura
  • Suradnja s knjigovodstvom i priprema dokumentacije za knjigovodstveni servis.

Uvjeti za prijavu su završena viša škola iz područja ekonomije, komunikologije, lingvistike te 3 godine danog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Brza prijava.

Komentari