Iskoristite priliku: Velike tvrtke zapošljavaju

FOTO: Pixabay

Prijavite se i iskoristite priliku za odlično novo radno mjesto.

Sretno, držimo fige!

Burger King zapošljava “Regional Operations Managera” (m/ž) za područje Hrvatske.

  • Osoba će biti odgovorna za kontinuirani razvoj, kao i primjenu djelotvornih procedura. Za prijavu je potrebno minimalno pet godina iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog jezika i MS Officea, i sl. Opširnije pronađite ovdje.

PwC Croatia je objavio oglas za radno mjesto: “Suradnik u reviziji i osiguranju”.

  • Traže se osobe sa fakultetom, studenti ili mladi sa barem godinu do dvije iskustva. Poželjan je interes za reviziju i osiguranje, predanost poslu, odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, te mogućnost putovanja. Tvrtka ulaže u osobni razvoj svakog zaposlenika. Brzu prijavu ispunite ovdje.

Lindstrom Croatia otvara novu poziciju u Zagrebu: Glavni računovođa (m/ž).

  • Glavna zadaća ovog radnog mjesta je postizanje zadanih ciljeva, kao i daljnji rast brenda u Hrvatskoj i šire. Posao se sastoji od knjigovodstva, oporezivanja, izvještavanja i sl. Za prijavu je potrebna diploma iz računovodstva, ekonomije ili financija, vrlo dobro poznavanje engleskog, kao i vrlo dobre računalne vještine. Opširnije pronađite ovdje.

Idealan kandidat je dinamična osoba usmjerena rezultatima, koja je spremna pridružiti se Tele2 timu u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku i Osijeku, u Odjelu maloprodaje, na radnom mjestu Voditelj Tele2 centra.

  • Glavna će odgovornost Voditelja Tele2 centra biti rukovođenje radom centra te ostvarenje zadanih prodajnih ciljeva. Da biste se uklopili u Tele2 morate biti izazivač – hrabri i nekonvencionalni. Opširnije pronađite ovdje.
Pexels
Pexels

Torterie Macaron zapošljavaju Stručnog suradnika u financijama (m/ž).

Pod stručnim vodstvom, sudjelovat ćete u procesima: praćenja troškova i predlaganja mjera njihovog optimiziranja, izrade periodičnih izvještaja o izvršenim stavkama planova pravodobnih podmirivanja obveza i naplati potraživanja poslodavca, i sl. Imate li VSS/Magistar struke Ekonomski fakultet, ili su zadovoljeni uvjeti za korištenje mjere Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, ovdje ispunite brzu prijavu.

Privredna banka Zagreb d.d., traži više ambicioznih i motiviranih osoba zainteresirane za izazovni korak u karijeri u Informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji na radnim mjestima: Analitičar/projektant (ž/m) u Zagrebu.

  • Radno mjesto obuhvaća analizu poslovnih zahtjeva, razumijevanje poslovnog procesa, izradu funkcionalnih specifikacija i testiranje programskih rješenja na funkcionalnom nivou. Odgovornosti će uključivati prikupljanje podataka i pružanje podrške voditeljima projekata i projektantima te stalnu suradnju s korisnicima. Opširnije potražite ovdje.

Pliva zapošljava IT specijalista za Saleforce platformu (m/ž) za rad na neodređeno vrijeme.

  • Kao član tima Globalne informatike bit ćete odgovorni internim korisnicima globalnih aplikacija baziranih na Salesforce platformi. Od uvjeta je potrebno minimalno 180 ECTS bodova – fakultet tehničkog usmjerenja, te odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Opširnije potražite ovdje.

BIPA traži novog člana našeg tima za izrazito zanimljivo i izazovno radno mjesto: Specijalist za digitalni marketing i programe vjernosti.

  • Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim pozicijama u FMCG segmentu, iskustvo u trade marketingu, te poznavanje društvenih mreža i online kanala oglašavanja. BIPA nudi ugodno i poticajno radno okruženje, te stručno usavršavanje te razvoj postojećih kompetencija i znanja. Opširnije pronađite ovdje.


Komentari