ISKORISTITE PRILIKU I PRIJAVITE SE! Odlična ponuda poslova velikih tvrtki

FOTO: Pixabay

Još uvijek ste u potrazi za poslom? Budite uporni, hrabri i prijavite se na neki od ovih poslova!

Želimo vam puno sreće u potrazi!

  • IN2 Grupa zapošljava “Talent Acquisition Specialista” (m/ž).

Za prijavu je potrebno najmanje 2 godine iskustva u provedbi end-to-end recruitmenta u IT industriji (za pozicije softverskog inženjera, sistemskog inženjera, poslovnog konzultanta i poslovnog analitičara), a u opisu posla izdvaja se privlačenje i selekcija talenata u IT industriji, te suradnja s voditeljima i direktorima kako bi se razumjele njihove potrebe za zapošljavanjem. Opširnije pronađite ovdje.

  • Strabag je objavio oglas u kojem se traži “Infrastructure Specialist Network/Security” za radno mjesto u Zagrebu.

Kao glavni zadaci izdvaja se administracija, dokumentacija i praćenje sigurnosnih komponenti u IT-u, te potpora u provedbi tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera. Kandidat mora vrlo dobro poznavati engleski (poželjno je i njemački) jezik, a kao uvjet ističe se i studij informacijske tehnologije. Opširnije potražite ovdje.

  • BIPA zapošljava Executive Office Managera (m/ž) koji će biti poveznica između vodstva i Uprave kompanije.

Također, osoba će biti odgovorna za komunikaciju i vezu sa zaposlenima, ali i interakciju sa vanjskim partnerima, kao i za razne prezentacije u ime Uprave kompanije. Za prijavu je potrebno 3-5 godina radnog iskustva u administraciji, te sposobnost upravljanja povjerljivim materijalima i informacijama. Opširnije pronađite ovdje.

  • Sartura zapošljava Frontend Web Developera (m/ž).

Aktivnosti najvećim dijelom uključuju razvoj web platforme za udaljeno upravljanje ugradbenim računalima, a od kandidata se očekuje predanost i sustavnost u radu, koordinacija s ostalim članovima razvojnog tima i proaktivan pristup poslu. Tvrtka nudi ugodnu radnu okolinu i rad u profesionalnom i dinamičnom timu. Mjesto rada je Zagreb ili Osijek. Opširnije pronađite ovdje.

Pexels
Pexels
  • Up Rent traži Terenske komercijaliste za područje Hrvatske (m/ž).

Posao se sastoji od redovnog održavanja kontakta sa postojećim kupcima te akvizicijom novih, praćenjem naplate i ostvarenjem dogovorenih planova. Trebate biti spremni na učestalo putovanje i terenski rad. Primanja će biti primjereno nagrađena shodno vašim rezultatima. Brzu prijavu ispunite ovdje.

  • LPP Croatia / Mohito zapošljava Store Managera (m/ž) za radna mjesta u Splitu, Zagrebu i Zaprešiću.

Kao ključna odgovornost izdvaja se upravljanje svim operativnim pitanjima, uključujući skladištenje, kontrolu zaliha i promjenu cijena. Zadaća je također izgradnja stabilnog, stručnog i motiviranog prodajnog tima. Traženi profil je proaktivni pristup i iskustvo u radu sa izazovnim situacijama, te sposobnost upravljanja sa timom. Brzu prijavu ispunite ovdje.

  • Pepco je europski diskontni lanac trgovina odjećom i obućom za cijelu obitelj te proizvoda za kućanstvo po najnižim cijenama. Za Zagreb i okolicu oglašeno je radno mjesto: Zamjenik voditelja trgovine (m/ž).

Na radnom mjestu Zamjenika voditelja trgovine biti ćete odgovorni za analizu prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, kontrolu operativnih troškova i sl. Tvrtka osigurava siguran posao i stimulativna primanja, te dinamičan rast, kvalitetan sustav treninga i mogućnosti za napredovanje. Brzu prijavu ispunite ovdje.


Komentari