INA POZIVA STUDENTE NA NATJECANJE: Prijavite se i osvojite novčane nagrade ili pak radno mjesto

INA

Sedmu godinu zaredom INA poziva studente da se uključe u međunarodno virtualno natjecanje Freshhh u kojem se za pobjedu bore upravljajući svojim virtualnim resursima u izazovnom svijetu naftne industrije.

Hrvatski studenti imaju priliku sudjelovati u zanimljivom međunarodnom online natjecanju. Timovi se za pobjedu bore rješavajući zanimljive i izazovne zadatke iz područja naftne industrije

Studenti su pozvani da se prijave do 29. ožujka na stranici www.freshhh.net

Najbolje plasirani timovi iz Hrvatske dobit će priliku za sudjelovanje u live završnici natjecanja 25. svibnja sa studentima iz cijelog svijeta gdje mogu osvojiti bogate novčane nagrade te mogućnost zaposlenja u MOL Grupi.

Na natjecanje su pozvani tročlani timovi studenata koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja. Cilj ovog natjecanja, koje je proteklih godina doživjelo veliki uspjeh među studentima u Hrvatskoj, je približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja te ih zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području kojeg je i INA dio.


Svi zainteresirani kandidati pozvani su da se do 29. ožujka prijave na natjecanje putem stranice www.freshhh.net gdje su također objavljene sve informacije o natjecanju. O proteklim Freshhh natjecanjima i uspjesima hrvatskih timova više saznajte na Ininoj web stranici.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

Komentari

loading...
-->