IKEA TRAŽI RADNIKE: Još se stignete prijaviti za ove pozicije

Facebook

Ikea treba radnike.

Potrebni su im Zaposlenik u Centru za podršku kupcima (m/ž) i Zaposlenik u odjelu Protok robe (m/ž), piše MojPosao.

Zaposlenici u Centru za podršku kupcima dio su velikog tima u kojem svi rade s istim ciljem – stvoriti pozitivno iskustvo kupovine za kupce, pružiti im potrebne informacije i podršku prije, za vrijeme i nakon kupovine, odgovarajući na pozive i e-poštu.

Ako volite pomagati, srdačni ste, pristojni te volite rješavati probleme, ovo je posao za vas!

Samostalnost u radu, odlične komunikacijske vještine te poznavanje osnova rada na računalu neki su od uvjeta za prijavu na oglas za Zaposlenika u Centru za podršku kupcima (m/ž).

Prednost je iskustvo rada u odnosima s kupcima ili u kontakt centrima te znanje engleskog i drugih stranih jezika.

Prijaviti se možete do 31. ožujka!

Zaposlenik u odjelu Protoka robe omogućuje da odgovarajući proizvodi uvijek budu dostupni kupcima, pri čemu treba razmišljati i postupati na učinkovit i siguran način.

Za posao Zaposlenika u odjelu Protoka robe (m/ž) potrebno je da posjedujete vještinu pružanja usluga, dobro se nosite sa stresom i volite raditi u ubrzanom maloprodajnom okruženju.

Ukoliko volite preuzimati inicijativu i raditi s drugima, a istovremeno imate fleksibilan pristup radu, prijavite se na oglas do 29. ožujka.

Prednost su prethodno iskustvo s radom u logistici/skladištu i dozvola za upravljanje viličarima, poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada s MS Office paketom programa te sustavom za upravljanje skladištima.


Komentari