HRID NAGRAĐUJE NAJBOLJI START-UP PROJEKT: Prijavite se i uzmite im 15.000 kuna

Prijave traju do 15. travnja.

“Poticanje start-up kulture, poduzetništva i razvoja start-up eko-sustava iznimno je važno za naše društvo jer rješava mnogo problema istovremeno: olakšavamo stvaranje dodane vrijednosti i zapošljavanje mladih ljudi, podižemo aktivnost i optimizam u stvaranju inovacija i poslovanju i, najvažnije, dajemo mladim tvrtkama priliku da svojim proizvodima riješe goruće probleme, mijenjaju svijet i olakšavaju nam život,“ rekao je mladi poduzetnik i potpredsjednik stranke Ante Lučić otvarajući natječaj Hrvatske inicijative za dijalog, HRID-i, za najbolji start-up projekt, StandUp4StartUp.
Kao i druge parlamentarne stranke, HRID za svoje funkcioniranje dobiva proračunski novac. „Želimo veliki dio tih sredstava vratiti zajednici, ulaganjem u inovativne poduzetničke projekte. Nećemo se miješati u izbor, niti poslovanje, želimo pomoći mladima u startu u poduzetničke izazove,” kazao je predsjednik HRID-i Drago Prgomet. Štoviše, „HRID je prva i jedina stranka koja direktno i vlastitim sredstvima pomaže start-up projekte,” dodaje Ante Lučić.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Prvi natječaj za start-up projekt otvoren je i prijave se mogu slati do 15. travnja. Rezultati će biti objavljeni 18. travnja, dok su radionice na rasporedu od 22. do 24. travnja. [/box]

Natjecanje odabranih timova održat će se pred publikom i stručnom komisijom 26. travnja. 2016. godine.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Najbolje ocijenjeni start-up projekt bit će nagrađen s 15.000 kuna.[/box]

„Članovi HRID-i su mali i inovativni poduzetnici i start-uperi koji žele pomagati drugima, neovisno o političkim uvjerenjima. Naša će stranka i ovom prilikom nagraditi najbolje, a tko su oni, odlučit će neovisna stručna komisija,”naglasio je Ante Lučić.


Komentari