HNS POZIVA ZAINTERESIRANE: Volontirajte na U17 Europskom nogometnom prvenstvu u Hrvatskoj

FOTO: Pixabay

Hrvatska će od 3. do 19. svibnja ove godine ugostiti 16 najboljih europskih reprezentacija igrača do 17 godina u sklopu Europskog nogometnog prvenstva.

Hrvatski nogometni savez poziva zainteresirane, odgovorne i komunikativne osobe da se prijave kao volonteri. Turnir će biti organiziran u dva središta, Zagrebu i Rijeci, dok će finale biti održano u Varaždinu.

Prijave traju do 20. ožujka, a svi zainteresirani se moraju javiti na mail adresu [email protected] s ispunjenim obrascem, kratkim životopisom (CV) i motivacijskim pismom. Jedino se mogu prijaviti punoljetne osobe s osiguranim smještajem u jednom od gradova domaćina (Zagreb, Rijeka, Kostrena, Varaždin, Velika Gorica, Sesvete, Lučko ili Zaprešić).

Poželjno je znanje engleskog jezika, a poznavanje još jednog stranog jezika svakako je prednost. Nadalje, osoba mora biti potpuno na raspolaganju na dane utakmica (precizan kalendar natjecanja bit će definiran tijekom travnja). HNS ističe kako će pri selekciji volontera važnija biti osobnost nego profesionalne kvalifikacije pošto traže osobe koje su motivirane, pouzdane i koje razmišljaju timski.


Odabranim volonterima bit će dodijeljen onaj aspekt organizacije koji najviše odgovara njihovim kvalifikacijama, iskustvu, ali i potrebama organizacije jer kompleksan turnir poput Europskog prvenstva ima širok raspon različitih aspekata organizacije, od medija preko ulaznica do administracije, protokola i ugostiteljstva. Odabrani volonteri će tijekom travnja biti kontaktirani o uspješnosti njihove prijave.

Komentari