Grawe, Metro, Mlinar i drugi traže novu radnu snagu: Evo što nude zauzvrat

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Rotometal Alati, ekskluzivni je zastupnik i partner Hoffmann Groupe – vodećeg europskog proizvođača i trgovca industrijskog alata za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Za svoj prodajni tim industrijskog alata zapošljava više prodajnih predstavnika (m/ž). Glavni zadatak je obrada tržišta, što uključuje pronalazak novih i obradu postojećih kupaca te prezentiranje kataloga proizvoda na tržištu. Nudi vam se kontinuirani profesionalni razvoj kroz interne i eksterne programe edukacije, kao i redovita primanja i plaćeni troškovi prijevoza. Prijaviti se možete klikom na link. 

Mlinar, vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava skladištara gotovih proizvoda (m/ž) u Zagrebu. Trebate godinu dana iskustva, srednju stručnu spremu, a poželjno je i uvjerenje o osposobljenosti za poslove rukovatelja viličarom. Rad se obavlja u smjenama (prijepodne), a morate biti spremni i na noćni rad, rad subotom te jednom mjesečno i na rad nedjeljom. Svi detalji su u oglasu za posao. 

Projekt North d.o.o. zapošljava inženjera građevine (m/ž) i administratora / knjigovođu (m/ž) u Zagrebu. Trebate fakultetsko obrazovanje iz traženih područja, znanje engleskog jezika te spremnost na učenje i kontinuirani rast. Prijavite se. 

Energo-Tehna d.o.o. trenutno ima 4 raspisane pozicije, za rad u Sesvetskom Kraljevcu. Taženi su kadrovi: Zavarivač (m/ž) – REL, TIG, MIG, cjevar (m/ž), limar (m/ž), bravar (m/ž). Očekuje vas stimulativna plaća, koja se penje i do 10.000 kn! Provjerite više informacija u oglasima. 

Peran d.o.o. traži samostalnog tehničara s licencom za zaštitara-tehničara (m/ž) u Zagrebačkoj županiji. Potrebno vam je iskustvo u instaliranju EAS sustava – uređaja protiv krađe te poznavanje i održavanje sustava videonadzora, protuprovale i vatrodojave. Prijaviti se možete klikom na link. 

Pan-Pek, vodeće poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda, poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na jedan od 5 ponuđenih natječaja u Zagrebu. Ponuđene su pozicije: vozač (m/ž), pekar (m/ž), električar (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), prodavač (m/ž). Provjerite uvjete za željeni natječaj i prijavite se na vrijeme. 

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama, na odjelima kardiologije i jedinice intenzivnog liječenja, zapošljava medicinsku sestru/tehničara (m/ž) koja/koji će skrbiti o kronično bolesnim osobama. Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja, ugodno i stimulirajuće radno okruženje. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i provjerite natječaj.  

Metro Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, u svoj zagrebački tim želi uklopiti zaposlenike na 3 pozicije: sakupljač (m/ž), prodavač (m/ž), prodavač na odjelu svježe ribe (m/ž). Pošaljite svoje molbe najkasnije do 03.10. putem linka. 

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Trenutno zapošljava na poziciji: Leasing & Expansion Specialist (m/ž) u Zagrebu. Ako ste visokoobrazovani, imate dvogodišnje radno iskustvo, odlične organizacijske sposobnosti, znanje engleskog jezika i voljni ste putovati, ovo je prilika za vas – aplicirajte.

Grawe traži prodajnee predstavnike (m/ž) u Samoboru i Zagrebu. Na ovom poslu dobit ćete priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka te da radite na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva. Ako ste ‘uigrani prodajaš’ koji ima ‘žicu’ za ovaj posao – prijavite se za željeno mjesto rada na vrijeme. 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.


Komentari