FANTASTIČAN USPJEH ANITE BUŠIĆ: Inovatorica godine sa zlatnim odličjem

Tradicionalna međunarodna izložba inovacija.

U konkurenciji 450 izlagača iz 22 države svijeta na 41. po redu međunarodnoj izložbi inovacija INOVA upravo održanoj u Zagrebu, Anita Bušić, mag. molekularne biologije, koja je osmislila jednu od najperspektivnijih aplikacija na svijetu u području zdravlja, sporta i fitnesa – BodyRecog, sustava za za procjenu zdravstvenog stanja osobe i poboljšanje učinka treninga na tijelo, proglašena je inovatoricom godine.

Inovacija BodyRecog ujedno je nagrađena i zlatnim odličjem za ukupni sajamski nastup, sadržajnu vrijednost i inovatorski potencijal.

>>>GENIJALNA APLIKACIJA MLADE ZAGREPČANKE: Svoj BodyRecog predstavila je na Olimpijskim igrama u Riju

INOVA je tradicionalna međunarodna izložba inovacija koja od 1971. godine redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada, a ovogodišnja je posebno istakla zagrebačku znanstvenicu, poduzetnicu i inovatoricu Anitu Bušić.

Najbolja inovatorica godine, Anita Bušić, osnivačica je i direktorica tvrtki LIVE GOOD u Zagrebu, te tvrtke BodyRecog Metrics u SAD-u, a nedavno je ponijela i titulu jedne od najutjecajnijih žena hrvatske ICT industrije.

Komentari

Komentari

loading...