IKEA i Lidl traže zaposlenike

FOTO: Pixabay

Bilo da ste još student ili imate nešto radnog iskustva, možete se javiti na oglase za posao poznatih tvrtki. 

Na stranicama moj posao velike tvrtke stalno su u potrazi za novim zaposlenicima.

Lidl je otvorio dva radna mjesta, stoga ako ste student možete se prijaviti na posao Student u odjelu gradnje ili ako već imate dvije godine radnog iskustva, možete postati Asistent uprave.

Ukoliko ste student tehničkog usmjerenja, te ste spretni u AutoCAD programu, posao Student u odjelu gradnje odličan je izbor za vas. Satnica u Lidlu iznosi čak 25 kn po satu. Na radno mjesto možete se prijaviti putem linka.

Za radno mjesto Asistenta uprave, potrebna vam je VŠS ili VSS društvenog ili ekonomskog smjera. Potrebno vam je minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima a od velike važnosti je poznavanje engleskog (B1) i njemačkog (C1) jezika. Na radno mjesto možete se prijaviti putem linka.

Zaposlenike traži i robna kuća IKEA u odjelu Logistike. Potrebno je prethodno iskustvo rada u logistici/skladištu i iskustvo rada na popunjavanju polica je prednost. Ukoliko posjedujete vještine potrebne za pružanje usluga, motivira vas prodaja, ali i rad u ubrzanom maloprodajnom okruženju, ovo je idealan posao za vas. Traži se osnovno znanje engleskog jezik. Prijaviti se možete putem linka.

 

 

 

 


Komentari