Dukat traži devet novih zaposlenika

FOTO: Depositphotos/Zagreb.info

Kandidat mora biti mlađi od 30 godina.

DUKAT mliječna industrija d.d. vodeći je otkupljivač i prerađivač svježeg sirovog mlijeka te vodeća robna marka mlijeka i mliječnih proizvoda u Republici Hrvatskoj. Predanost, jednostavnost i ambicioznost temeljne su vrijednosti tvrtke, čvrsto utkane u korporativnu kulturu i svakodnevni rad naših zaposlenika.

Već preko dvije godine, Dukat uspješno provodi program stručnog osposobljavanja, a čak 98% polaznika stručnog osposobljavanja ostaje u komapniji nakon završetka osposobljavanja.

Za prijavu na natječaj potrebno je zadovoljiti sljedeće kriterije za program stručnog osposobljavanja:

  • Kandidat se mora nalaziti u evidenciji nezaposlenih osoba duže od 30 dana
  • Kandidat mora biti mlađi od 30 godina
  • Kandidat ne smije imati staža u zvanju za koje se obrazovao

Uz prijavu je potrebno priložiti:

  1. Životopis
  2. Dokaz o stečenoj stručnoj spremi
  3. Preslika potvrde o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
  4. Potvrdu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o dužini prijave u evidenciji

Traže se zaposlenici za slijedeće pozicije

Administrator u Proizvodnji, odjel Proizvodnje

Uvjeti za ovo radno mjesto su SSS upravnog, tehničkog ili ekonomskog smjera, korištenje MS Office alata, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu i interes za rad u dinamičnom proizvodnom okruženju. Više možete pogledati na linku.

Suradnik u Ljudskim potencijalima, odjel HR kontrolinga

Uvjeti su VŠS/VSS ekonomskog, informatičkog ili prirodoslovno-matematičkog smjera, napredno poznavanje rada na računalu (posebno MS Excel-a), aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i interes za rad u dinamičnom međunarodnom okruženju. Više možete pogledati na linku.

Suradnik za podršku korisnicima, odjel Informatike i telekomunikacija

Uvjeti su VŠS/VSS ekonomskog, informatičkog ili prirodoslovno-matematičkog smjera, napredno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika i interes za rad u dinamičnom međunarodnom okruženju. Više možete pogledati na linku.

Asistent/junior brand manager, odjel Marketinga

Uvjeti su VSS ekonomskog ili društveno-humanističkog usmjerenja, interes za marketing i za rad u međunarodnom okruženju, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i napredno korištenje MS Office alata. Više o uvjetima možete potražiti na linku.

Asistent u Prodaji, odjel Prodaje

Uvjeti su VSS ekonomskog ili društveno-humanističkog usmjerenja, interes za prodaju i za rad u međunarodnom okruženju, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i napredno korištenje MS Office alata. Ostale uvjete možete pogledati ovdje.

Suradnik u Računovodstvu, odjel Računovodstva

Uvjeti su VŠS/VSS ekonomskog smjera, interes za računovodstvo i za rad u međunarodnom okruženju, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i napredno korištenje MS Office alata. Ostali uvjeti mogu se pronaći na linku.

Suradnik u Održavanju, odjel Održavanja

Uvjeti su VSS strojarski ili elektrotehnički smjer, napredno korištenje MS Office alata, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i interes za rad u dinamičnom proizvodnom okruženju. Ostale uvjete možete pronaći na linku.

Suradnik u Ljudskim potencijalima, odjel Zapošljavanja i razvoja

Uvjeti su VSS, psiholog, napredno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i interes za rad u dinamičnom međunarodnom okruženju. Više možete pogledati na linku.

Tehnolog proizvodnje, odjel Proizvodnje

Uvjeti su VSS prehrambeno-biotehnološkog ili agronomskog smjera, napredno korištenje MS Office alata, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i interes za rad u dinamičnom proizvodnom okruženju. Više možete pogledati na linku.


Komentari