DRŽAVNA REVIZIJA ZAPOŠLJAVA: Traži se 19 novih revizora i vježbenika

Posao oglas web developer
Goran Stanzl/PIXSELL

Osim za Zagreb, nove djelatnike traži još i za svoje područne urede u Dubrovniku, Rijeci i Vukovaru.

Državna revizija u potrazi je za 19 novih revizora i vježbenika, koji bi na neodređeno vrijeme radili u središnjem uredu u Zagrebu na odjelima za “češljanje” neprofitnih organizacija, državnog proračuna i njegovih korisnika te za pravne poslove.

Osim za Zagreb, nove djelatnike traži još i za svoje područne urede u Dubrovniku, Rijeci i Vukovaru. Natječaj je otvoren tjedan dana, a kadrovsko pojačavanje Državna revizija predvidjela je i ovogodišnjim planom rada. U proračunu, koji je na razini od 53,9 milijuna kuna, osigurali su i novac za plaće novih zaposlenika. Državna revizija ima trenutačno ukupno 266 zaposlenika u Zagrebu i 20 područnih ureda, što je osjetno ispod potrebnih 343 djelatnika, koliko je predviđeno pravilnikom o ustrojstvu te državne institucije.

Za ovu godinu, inače, Državna revizija predvidjela je obaviti ukupno 211 financijskih revizija kod proračunskih i izvanproračunskih korisnika, lokalnih i regionalnih vlasti te u obrazovnim ustanovama. Obavit će i 68 provjera učinkovitosti u javnoj nabavi i davanju koncesija, 145 uvida u financijska izvješća izvanparlamentarnih stranaka i 21 provjeru izvršenja preporuka iz ranijih slučajeva.

Izvor


Komentari