Deset velikih kompanija traži radnike: Evo kako se prijaviti za posao

ouisociety.com

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Schunk traži prodajnog menadžera (m/ž) u terenskoj usluzi uređaja za stezanje i sustave za hvatanje za jadransku regiju. Od kandidata se očekuje prodaja i savjetovanje kupaca u prodajnom području, podršku i posjet trgovačkim partnerima na licu mjesta, stalna podrška za kupce, suradnja s uredskim osobljem u Austriji i sjedištem u Njemačkoj i drugo. Traži se osoba koja ima završeno tehničko obrazovanje, iskustva u prodaji, pregovaračko znanje njemačkog u govoru i pismu, veliku samoinicijativu, odgovornost, neovisnost i spremost na terenski rad. Prijavite se.

KFC zapošljava na poziciji voditelj smjene (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti za zaposlenje su viša ili visoka stručna sprema, sposobnost za organizaciju i vođenje grupe ljudi, iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Posao obuhvaća sudjelovanje u operativnim zadacima restorana, upravljanje timom zaposlenika restorana tijekom smjene i osiguravanje vrhunske kvalitete proizvoda, čistoće opreme i restorana. Nudi se plaćeni trening u trajanju od mjesec dana, fleksibilno radno vrijeme i rasporedi mjesec dana unaprijed, mogućnost napredovanja te bonusi i nagrade u skladu s postignutim ciljevima. Plaća je 5.500 kuna. Prijave su otvorene do 20.11, stoga aplicirajte.

Deceuninck traži radnika u logistici (m/ž). Mjesto rada je Strmec Samoborski. Deceuninck posluje u više od 90 zemalja i zapošljava više od 3.900 djelatnika. Očekuje se srednja školska sprema tehničkog ili drugog usmjerenja, poznavanje procesa u logistici i skladištenju, komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije i sposobnost upravljanja viličarem. Poželjno je iskustvo u poslovima logistike i skladištenja. Prijaviti se možete najkasnije do 19.11. putem linka.

MiniFinder Sweden AB traži PHP developera (m/ž). Radi se u Zagrebu, a prijaviti se možete do 30.11. Poslodavac nudi posebne pogodnosti uplaćivanja 5% plaće u mirovinski fond, putovanja jednom godišnje, wellnes pogodnosti i dobru plaću ukoliko se postigne zadani zajednički cilj. Potrebno je dobro znanje u programima: PHP, MySQL, HTML/ CSS, JavaScript, jQuery i WordPress. Traži se radno iskustvo od minimalno tri godine. Prijavite se putem linka.

Grawe osiguranje traži suradnika u odjelu za korisnike osiguranja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se minimalno viša stručna sprema i jedna godina rada na administrativnim poslovima koji uključuju izravni rad s korisnicima. Brzo usvajanje informacija i primjenjivanje naučenog u praksi, organiziranost i sistematičnost, ugodnost, jasnoću i smirenost u komunikaciji te izvrsnost u korištenju računala. Nudi se prilika za stalnim usavršavanjem kroz učenje novih znanja i vještina. Natječaj je aktivan do 18.11. Prijaviti se možete ovdje.

Ancona grupa zapošljava na sljedećim pozicijama u Zagrebu: arhitekt (m/ž), viši stručni suradnik u projektnom timu (m/ž), produkt dizajner (m/ž) i voditelj prodaje (m/ž). Prijave su otvorene do 22.11. Poslodavac nudi priliku za daljnji razvoj karijere i ostvarivanje uspješnih rezultata, stimulativna primanja, mogućnost daljnjeg osonog i profesionalnog usavršavanja. Pronađite detalje posla za koji ste zainteresirani i ostvarite vašu prijavu ovdje.

Kuehne & Nagel d.o.o. u potrazi je za specijalistom pomorskog prometa (m/ž) u Zagrebu. Poželjna je viša ili visoka stručna sprema iz relevantnog područja, aktivno znanje engleskog jezika, aktivno korištenje računalom, minimalno trogodišnje radno iskustvo. Vještine organiziranosti, snalažljivosti i strukturnog pristupa radu ističu se kao tražene. Prijavite se najkasnije do 19.11. za rad u ovoj međunarodnoj kompaniji. Aplicirajte putem linka.

Manpower za svog klijenta, vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj, traži više izvršitelja na poziciji prodajni savjetnik (m/ž) u T – Centru. Mjesto rada je Zagreb. Posao obuhvaća savjetovanje i informiranje korisnika o aktualnoj ponudi, ugovaranje i prodaju usluga i proizvoda u prodajnom centru, unošenje i ažuriranje podataka o korisnicima, izvještavanje o rezultatima prodaje. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, pristupačnost, ljubaznost, komunikativnost, razvijene vještine pregovaranja. Prijavite se najkasnije do 24.11.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Zagreba. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Hattrick-PSK d.o.o. zapošljava na poziciji prodavač/ blagajnik (m/ž) u Zagrebu. Posao obuhvaća primanje uplata uloga igrača, izdavanje listića igračima, isplatu dobitaka na temelju priloženog dobitnog listića, uredno i pravovremeno polaganje novčanih iznosa, preuzimanje dotacija i drugo. Poslodavac nudi plaćen prijevoz i stimulacije za rad i zalaganje. Prijavite se najkasnije do 18.11. putem linka.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 


Komentari