Daj najbolje od sebe: Postanite teta ili striček pričalica i razveselite najmlađe u bolnicama

FOTO: cutebabyz.com

Postanite teta ili striček pričalica i olakšajte najmlađima njihovo vrijeme u bolnici.

Na djecu smo najslabiji i u to nema sumnje. Često nesvjesno zaboravljamo na lijepe geste i pomoć drugim, ali sada je prilika da to popravimo. Ako želite učiniti dobro djelo i izmamiti osmijeh na lica djece kojima je to najpotrebnije, sada imate priliku za to.

Udruga Smiješak za sve i ove godine održava edukacijski seminar novih volontera za tetu ili stričeka pričalicu. Na taj način pomoći ćete olakšati bolničku svakodnevicu hospitaliziranoj djeci u KBC-u Rebro, Dječjoj bolnici Srebrnjak i KBC-u Sestre milosrdnice.

Obvezni dvodnevni edukacijski seminar provodi tim stručnjaka koji čine organizacijski tim udruge, psiholozi, pedijatri te bolničko osoblje.

Seminar će se održati 8. i 9. rujna u OŠ Ivana Gorana Kovačića u Zagrebu. U petak, 8. rujna edukacijski seminar održavat će se u poslijepodnevnim satima, od 16.30 do 20 sati, a u subotu 9. rujna u prijepodnevnim satima, od 9.30 do 13 sati.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem maila [email protected] ili pozivom na broj 091-722-3883. Vrijeme je da daš najbolje od sebe!


Komentari